Noi dezvăluiri din dosarul Sharei, olimpica ucisă cu droguri de iubit. Avocat: „Luptăm să se facă dreptate. Pentru părinți e înfiorător, nimic nu le poate aduce copilul înapoi”

Părinții Sharei, eleva eminentă ucisă de droguri, au sesizat Direcția Generală Anticorupţie! Acuză autoritățile de mușamalizare! După mai bine două luni de la moartea fetei, legea pare să fie în favoarea dealerilor care i-au dat drogurile mortale. Toți sunt în libertate.

16 apr. 2024, 15:42
Noi dezvăluiri din dosarul Sharei, olimpica ucisă cu droguri de iubit. Avocat: „Luptăm să se facă dreptate. Pentru părinți e înfiorător, nimic nu le poate aduce copilul înapoi”

Noi dezvăluiri din dosarul Sharei, olimpica ucisă cu droguri de iubit. S-au dus aproape nouă luni de când Shara a fost ucisă de un cocktail de droguri. Părinții continuă zi de zi această luptă pentru a-și răzbuna fiica. Sunt extrem de nemulțumiți de deciziile magistraților, având în vedere că toți inculpații sunt plasați sub control judiciar.

Noi dezvăluiri din dosarul Sharei, olimpica ucisă cu droguri de iubit

„Trebuie să înțelegem că în faza de urmărire penală, în faza de anchetă, în care se regăsește acum dosarul, măsura arestării preventive nu poate să dureze mai mult de șase luni. În orice caz, nu puteau să-l țină arestat mai mult. Dar îngrijorător este faptul că dosarul trenează nepermis de mult. La acest moment ar mai fi de efectuat cu singur act de urmărire penală, și anume un supliment la raportul de expertiză medico-legală, iar după finalizarea acestui act sperăm ca dosarul să ajungă, în sfârșit, în faza de judecată.

Luptăm să se facă dreptate, iar autorii acestei groaznice fapte să fie pedepsiți în conformitate cu legea. Sigur că pentru părinți este înfiorător, nimic nu le poate aduce copilul înapoi, nimic nu-i poate amâna, iar această perioadă lungă de timp le prelungește suferința. Când trece atâta timp, omul de rând are senzația că nu se vrea să se facă dreptate”, a spus Andrei Lazăr, avocatul familiei, pentru RomâniaTV.

Citește și Vlad Pascu a cerut să fie judecat în libertate după accidentul de la 2 Mai. Judecătorii i-au respins cererea

Cum a murit eleva olimpică din București

Shara, eleva olimpică din București a cunoscut un tânăr pe internet, iar după o perioadă s-a decis să se întâlnească cu el. Astfel, a mers în orașul lui la o conferință națională a elevilor, unde l-a întâlnit pe Mateo, cel care avea să îi pună capăt vieții.

Tânărul a mers împreună cu Shara acasă la el, apoi s-au închis în cameră, urmând ca la câteva ore să se audă un zgomot puternic. Copila zăcea într-o baltă de sânge când au ajuns medicii. Mama lui a fost prima care a urcat în cameră și, văzând că fata nu răspundea, a decis să sune la 112.

Shara Ionășchiță avea 16 ani și toată viața înainte. Adolescenta plecase din București la Piatra Neamț pentru a lua parte la o conferinţă naţională a elevilor. Pe 31 iulie a părăsit Capitala, alături de o prietenă.