Noi dezvăluiri în CAZUL CIOACĂ: Poliţistul şi-a sechestrat prima soţie în beci

Noile probe zdrobitoare aduse de procurori în cazul lui Cristian Cioacă, acuzat de uciderea Elodiei Ghinescu, în 2007, au readus în actualitate subiectul care a ţinut România, în ultimii cinci ani, cu sufletul la gură. Noi dezvăluiri despre comportamentul agresiv al poliţistului au ieşit la iveală. Potrivit Wowbiz.ro, acesta şi-ar fi sechestrat prima soţie în beciul casei.

RomaniaTV.net
05 dec. 2012, 21:16
Noi dezvăluiri în CAZUL CIOACĂ: Poliţistul şi-a sechestrat prima soţie în beci

Înainte de Elodia Ghinescu, cu care s-a însurat în 2004, Cioacă a reuşit să aducă o altă femeie în faţa altarului, pe Lavinia Balan, originară din judeţul Argeş.

Relaţia poliţistului cu Lavinia Maria Bălan a durat foarte puţin, doar câteva luni. Printre motivele despărţirii lor a fost atât violenţa lui Cioacă, dar şi interesul lui continuu pentru alte femei.

Firea agresivă a poliţistului rezultă şi din motivarea Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie la decizia de a-l aresta preventiv pe Cioacă. „Acest pericol este demonstrat de firea violentă a inculpatului, evidenţiată în convorbirile telefonice cu inculpatul Breazu, în cursul cărora nu a contestat că ar fi sechestrat-o pe prima sa soţie în beci”.

După ce a închis-o în beci, Lavinia Bălan l-a părăsit definitiv pe Cioacă.

Cristian Cioacă, arestat preventiv în dosarul uciderii soţiei sale, Elodia Ghinescu, a fost adus, miercuri seară, la arestul central al Poliţiei Capitalei, unde va fi încarcerat, în conformitate cu decizia definitivă luată de Curtea de Apel Bucureşti.

Anchetatorii au găsit urme de sânge aparţinând Elodiei Ghinescu pe tocul pistolului lui Cristian Cioacă, găsit în torpedoul maşinii lui, pe mocheta din portbagaj şi în mai multe locuri din apartamentul lor, stabilind că poliţistul, după ce a ucis-o, i-a tranşat trupul, pentru a-l putea ascunde.

Elodia Marilena Ghinescu (38 de ani) din Braşov a dispărut de acasă la sfârşitul lunii august 2007. Soţul acesteia, poliţistul Cristian Cioacă, de la Poliţia din Argeş, a anunţat Poliţia despre dispariţia femeii abia în 5 septembrie 2007, la solicitarea şefei acesteia, timp în care bărbatul a apelat la cunoştinţe pentru a intra în corespondenţa electronică a avocatei, scopul fiind – potrivit acestuia – acela de a vedea cu ce bărbat se conversa.

În 8 noiembrie 2011, avocata Elodia Ghinescu, dispărută în 29 august 2007, a fost declarată moartă, printr-o sentinţă a Judecătoriei Braşov.