Noi dezvăluiri în cazul COPILULUI VÂNDUT pe 5.000 de lei. Afaceristul Nicuşor Stănescu, mărturii incredibile

O nouă întorsătură în cazul bebeluşului vândut ca la piaţă în Zalău. Afaceristul din Iaşi, acuzat că a cumpărat copilul, s-a dat victimă în faţa judecătorilor. El spune că a întreţinut relaţii sexuale cu femeia şi că a fost minţit că este copilul lui. Mama însă are o variantă total diferită: spune că a fost bătută şi obligată de concubin să-şi vândă băieţelul de 10 luni. Iubitul femeii, dar şi cel care a plătit copilul au fost arestaţi preventiv la Cluj.

RomaniaTV.net
04 dec. 2013, 15:14
Noi dezvăluiri în cazul COPILULUI VÂNDUT pe 5.000 de lei. Afaceristul Nicuşor Stănescu, mărturii incredibile

Afaceristul Nicuşor Stănescu, zis Napoleon, a ajuns azi în faţa judecătorilor de la Curtea Apel Cluj acuzat că a plătit 1.000 de lei pentru un bebeluş unei familii din Sălaj. El spune însă că de fapt este victimă în acest scandal.

„Am avut şi eu de aface cu o femeie, ca orice bărbat şi după câteva luni mi-a spus că e copilul meu şi că hai la primărie şi recunoaşte-l. Am mers la primărie şi l-am recunoscut. După aceea a profitat de mine. A văzut că-mi cumpăr haine şi de mâncare şi a profitat de mine”, a povestit afaceristul, potrivit România TV. Citeşte şi: Bărbatul care a încercat să cumpere un bebeluş este fiul celui mai bogat rom din Moldova. Vezi ce avere are

Femeia, plină de vînătăi, a făcut mărturii cutremurătoare. Spune că a fost bătută şi obligată de concubin să-şi negocieze copilul mai ceva ca la piaţă.

„Am fost de o grămadă de ori bătută de el şi tot mă obliga să dau copilul. Eu am tot refuzat. O palmă mi-a dat ca să semnez acolo, eu nu am ştiut ce semnez acolo. O hârtie albă şi am semnat”, a povestit Otilia, mama copilului.

Nici iubitul femeii nu recunoaşte că s-a înţeles cu afaceristul să-i vândă copilul.

„Nu am forţat pe nimeni, nu a obligat-o nimeni. A declarat că e copilul dânsului, eu nu am de unde să ştiu al cui e copilul sau al cui nu-i. Eu în timpul ăla am fost în puşcărie, nu m-a interesat al cui e. Nu am luat niciun ban nimic”, spune bărbatul.

Băiatul de 10 luni ar fi fost vândut cu 5.000 de lei, dar mama şi concubinul ar fi primit doar 1.000 de lei. Afaceristul din Iaşi acuzat că a cumpărat copilul este rudă cu cel mai bogat rom din Moldova, Ferdinand Stănescu.