Noi dezvăluiri în cazul Larei Şaban, amanta politicianului turc, ucisă şi găsită moartă în Constanţa VIDEO

Fiica Larei Şaban, amanta politicianului turc, ucisă şi găsită moartă în Constanţa, în mai 2012, a fost încredinţată, fără nicio anchetă socială, unui apropiat al politicianului. Minora este ţinută într-un cartier rezidenţial din Istanbul şi este îngrijită chiar de bunica ei, mama Larei.

27 feb. 2014, 08:56
Noi dezvăluiri în cazul Larei Şaban, amanta politicianului turc, ucisă şi găsită moartă în Constanţa VIDEO

Mama Larei Şaban a acceptat să plece în Istanbul pentru a fi cât mai aproape de nepoata ei. Cu toate acestea, femeia se teme de cel care i-a fost amant fiicei sale mai bine de şapte ani, potrivit România TV. „Nu vreau să mai stau aici! Să nu ne pândească cineva! Îmi e frică de el (amantul fiicei sale – n.r.)! Mă simt în pericol şi eu„, a declarat mama Larei Şaban.

Femeia a dezvăluit că tatăl fetiţei umblă mereu înarmat. Tatăl nepoatei mele umblă înarmat mereu. Şi gărzile sunt înarmate. De câte ori nu l-am văzut eu coborând din maşină. Întotdeauna lăsa pistolul că ştia că îl ia fata în braţe. Şoferul lui întotdeauna e înarmat„, a mai spus femeia.

Mama Larei Şaban susţine că politicianul s-ar fi ferit să îşi asume că are un copil cu o româncă, întrucât acest lucru i-ar fi afectat nu numai cariera, ci şi relaţa cu soţia sa.

În mai, 2012, Lara Şaban a fost găsită moartă pe un câmp între localităţile Lumina şi Năvodari. Gilberto Ghiunal Şaban, fratele Larei şi George Davidescu, prietenul celor doi din copilărie, au fost acuzaţi de uciderea Larei. Cei doi bărbaţi, deşi au fost condamnaţi la închisoare pe viaţă, nu au recunoscut niciodată fapta. Ei au susţinut mereu că au fost doar martori la crima comisă de doi cetăţeni turci, într-un apartament din Constanţa.

Anchetatorii au stabilit însă că cei doi au ucis-o pe tânăra de 27 de ani pentru a o jefui de suma de 122.000 dolari, bani cu care voia să cumpere un apartament în Constanţa.

CITEŞTE ŞI: Declaraţii ULUITOARE. Pentru prima dată de la uciderea Larei Şaban, soţia criminalului rupe tăcerea