Noi dezvăluiri în cazul lui Mario Iorgulescu. Tânărul a rupt orice legătură cu părinţii

Noi dezvăluiri în cazul lui Mario Iorgulescu. La Tribunalul București a avut loc miercuri, 16 noiembrie, o nouă audiere în procesul fiului șefului Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Gino Iorgulescu, acuzat de ucidere din culpă.

16 nov. 2022, 16:51
Noi dezvăluiri în cazul lui Mario Iorgulescu. Tânărul a rupt orice legătură cu părinţii
Noi dezvăluiri în cazul lui Mario Iorgulescu

Noi dezvăluiri în cazul lui Mario Iorgulescu. În noaptea de 7 spre 8 septembrie 2019, Mario Iorgulescu, care se afla la volanul unei maşini de lux, a intrat pe contrasens şi a lovit o altă maşină, omorându-l pe șoferul acesteia, Daniel Vicol (24 de ani), tatăl a doi copii.

Citeşte şi: Mario Iorgulescu nu mai are scăpare nici în Italia. Decizie de ultimă oră a INSTANŢEI

Noi dezvăluiri în cazul lui Mario Iorgulescu

În cadrul audierilor, avocatul lui Mario Iorgulescu a spus că nu a vorbit cu clientul său de la momentul producerii accidentului și că învinuitul nu mai vorbește nici cu părinții lui, cu care a rupt legăturile, scrie GSP.  Judecătorii au stabilit un nou termen pe data de 7 decembrie.

Mario Iorgulescu a fost trimis în judecată în septembrie 2019, după ce a comis un accident mortal, în condițiile în care era beat și drogat la volan.

În urma analizei probelor biologice s-a stabilit că Mario Iorgulescu avea 1,96 g/l alcool pur în sânge la prima analiză și de 1,76 g/l alcool la cea de-a doua prelevare. Tânărul care a murit în accident, un alt șofer, era tatăl a doi copii.

La două săptămâni de la accident, părinții l-au transferat pe Mario Iorgulescu în Italia, la o clinică privată de acolo și nu a mai revenit în țară.

Primele declaraţii ale lui Mario Iorgulescu

Tânărul a vorbit prima dată despre tragicul accident, petrecut acum trei ani, în care a ucis un tânăr de aceeași vârstă cu el. Acesta susține că nu vrea să se întoarcă în România, chiar și în cazul în care ar fi condamnat la închisoare.

Am plâns un an și jumătate, în fiecare, zi, în hohote. Nu am încercat să vorbesc vreodată cu familia victimei. Dar aș vrea să le transmit ceva, să îmi cer scuze. Vreau să le spun întâi condoleanțe. Chiar sunt sincer. Dar vreau să le spun că oamenii mai și greșesc.

Vreau să le spun că aș vrea să dau timpul înapoi, nu aș mai face acea greșeală. Nu pot să dau timpul înapoi, dar pot să le fac o promisiune. Voi avea grijă de acei copii, nu le va lipsi nimic, niciodată, mă voi ocupa personal eu și familia mea.

Voi face tot posibilul să nu ducă lipsă de nimic, chiar știu că le este greu fără tată, mi-aș fi dorit să nu se întâmple asta”, a declarat  Mario Iorgulescu, pentru Fanatik.ro. (Citeşte AICI întreaga declaraţie)