Noi dezvăluiri în cazul soţilor găsiţi morţi într-o pădure din judeţul Sibiu

Publicat: Vineri, 24 August 2012 11:48 // Actualizat: Vineri, 24 August 2012 11:48 // Sursa: România TV

Pe măsură ce apar noi informaţii, misterul morţii celor doi soţi găsiţi fără viaţă la marginea unei păduri din judeţul Sibiu se adânceşte. Deşi familiile lor ştiau că ei plecaseră în străinătate la muncă, poliţiştii au descoperit că cei doi tineri medici nu au părăsit niciodată ţara.

Foto: Romania tv

Cazul e departe de a fi rezolvat, dar anchetatorii au aflat că cei doi tineri găsiţi morţi într-o pădure din apropierea localităţii Boiţa nu au fost plecaţi în Germania aşa cum ştiau părinţii lor.

În perioada 2011-2012, ei au locuit într-un apartament închiriat în Sibiu. Apartamentul aparţine unei persoane fizice cu care aceştia au încheiat contract de închiriere. În luna mai a acestui an ei au părăsit locuinţa spunându-i proprietarului că se vor muta într-o garsonieră. Anchetatorii nu ştiu însă în ce direcţie au plecat aceştia, iar moartea lor rămâne în continuare un mister.

Cadavrele celor doi tineri au fost găsite în stare de putrefacţie lângă o pădure din localitatea sibiană Boiţa. Aceştia au fost înmormântaţi joi, în Băicoi, oraşul natal al bărbatului.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8418
RON
10 Jul
noapte 15 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H