Noi dezvăluiri în cazul tinerei ucise cu bestialitate în cartierul bogaţilor din Capitală. Ce spun cunoscuţii VIDEO

Apar noi detalii șocante în cazul tinerei ucise cu brutalitate în cartierul bogaților din Capitală. Manuela a fost înjunghiată chiar de către un amic al prietenului ei. Acesta din urmă era plecat la serviciu şi este suspect că l-a ajutat pe ucigaş să-şi ducă planul la capăt.

06 iul. 2019, 13:38
Noi dezvăluiri în cazul tinerei ucise cu bestialitate în cartierul bogaţilor din Capitală. Ce spun cunoscuţii VIDEO

Motivul atacului ar fi fost banii. România TV a prezentat în exclusivitate ce au găsit medicii legiști în corpul tinerei, iar cunoscuţi ai cuplului fac dezvăluiri în exclusivitate. La autopsie s-a descoperit că tânăra de 30 de ani consumase marijuana înainte de a fi ucisă. Mai mult, apropiaţii spun că ea era dependentă de acest drog şi din această cauză ar fi avut şi datorii

Astfel, cunoscuţii declară că prietenul Manuelei Mustăţea, fata ucisă, care este suspect în acest caz nu ar fi putut fi complice la crimă, iar tânăra se droga frecvent. „Era foarte îndrăgostit de ea, era blând, o proteja, toţi banii se duceau la ea. Televizorul a fost luat de el în rate, telefonul ei la fel. Şefului lui poate să confirme că la  zi după ce lua salariul el se împrumuta de 60 de lei. Ea era consumatoare, ştiu asta de la Ionuţ (n.r. – prietenul Manuelei), dar nu mult. Ea spunea că s-ar linişti, că altfel nu poate să doarmă„, spune o apropiată a cuplului. 

Citeşte şi Manuela, tânăra ucisă cu bestialitate lângă Bucureşti, a fost înmormântată în rochie de mireasă

Cunoscuţii vorbesc și despre comportametul dubios al tânărului acuzat că a înjunghat-o pe Manuela de 30 de ori şi a strangulat-o. Acesta era un amic al prietenului fetei şi a atacat când ea era singură în casă. „L-am cunoscut când am venit în cartier, 2015-2016, era genul de persoană care nu inspiră încredere. Se enerva foarte uşor, la orice glumă. Avea nişte reacţii destul de ieşite din comun„, a mai povestit un amic.

Cei doi tineri, atât principalul suspect de crimă dar şi prietenului fetei, sunt arestaţi preventiv.