Noi imagini cu accidentul ministrului Transporturilor. Ambele maşini implicate sunt praf. Prima reacţie a premierului

Au apărut imagini surprinse la scurt timp după accidentul în care a fost implicat ministrul Lucian Bode. În noul video se vede cum ambele mașini implicate sunt grav avariate, iar mașina în care se afla ministrul Transporturilor a intrat în curtea unor oameni. premierul Orban şi SPP au dat primele declaraţii.

RomaniaTV.net
02 sept. 2020, 06:10
Noi imagini cu accidentul ministrului Transporturilor. Ambele maşini implicate sunt praf. Prima reacţie a premierului

UPDATE: SPP oferă primele explicații după accidentul în care a fost implicat ministrul Transporturilor, cu mașina de serviciu, la volanul căreia se afla un angajat al SPP. @Un autoturism al Serviciului de Protecție și Pază, aflat în misiune, cu semnalele acustice și luminoase pornite conform legii, a fost implicat într-un accident pe DN7, în județul Argeș.

Mașina, condusă de un angajat SPP, se deplasa pe acest drum în condiții de trafic extrem de agolmerat iar în zona localității Drăganu, a intrat în coliziune cu un alt autoturism. În urma impactului doar angajatul SPP a avut nevoie de investigații medicale, starea lui de sănătate fiind bună.

Serviciul de Protecție și Pază regretă disconfortul creat participanților la trafic”, transmite SPP.

UPDATE. Premierul Ludovic Orban a avut o primă reacție după accidentul în care a fost implicat ministrul Transporturilor, Lucian Bode, precizând că nu a avut încă o discuție cu acesta, dar a dat asigurări că este în afara oricărui pericol.

„L-am întrebat dacă a fost la volan și mi-a spus că nu. Am întrebat care este starea de sănătate și era în curs de evaluare. Am înțeles că este în afara oricărui pericol. N-am avut încă o discuție. Trebuie analizate circumstanțele”, a spus Ludovic Orban.

Pe imaginile suprinse de o cameră de pe casca unui motociclist se vede cum mașina oficială care circulă pe DN7, între Pitești și Râmnicu Vâlcea, sfidează toate regulile de circulație. Mai bine de un minut șoferul circulă pe contrasens, depășeste de mai multe ori coloane de mașini pe linie continuă și în curbe, iar la un moment dat se izbește de o mașină care venea din sens opus.

Au apărut noi imagini surprinse la scurt timp după accident. În materialul video se vede că ambele mașini implicate în accident sunt grav avariate, iar mașina în care se afla Lucian Bode a intrat în curtea unor oameni. Mașina ministrului a distrus poarta, care pare destul de solidă, existând chiar riscul ca bolidul să se oprească în curtea oamenilor.

 

Reamintim că accidentul s-a petrecut duminică, între Vâlcea şi Piteşti, în localitatea Dumbrăveşti, iar ministrul a fost rănit uşor. Bode a confirmat accidentul şi a spus că are câteva zgârieturi, dar că starea lui de sănătate este una bună. Nici şoferul ministrului, nici pasagera din cealaltă maşină nu au dorit să meargă la spital.

Citeşte şi Ministrul Transporturilor, rănit într-un accident rutier. Care este starea lui Lucian Bode