Noi imagini cu Elena Udrea însărcinată. În unele apare alături de tatăl copilului ei GALERIE FOTO

În noile fotografii publicate de revista Viva cu Elena Udrea însărcinată în 7 luni apare și tatăl copilului ei, Andrei Alexandrov. Elena Udrea a vorbit despre probleme din sarcină, dar și despre cum a ales numele fiicei sale.

RomaniaTV.net
31 aug. 2018, 06:19

Elena Udrea a vorbit în interviul pentru revista Viva despre cum a ales numele pe care îl va purta fiica ei.

„Numele l-am ales, o cheamă Alexandrov Eva Maria. Maria a fost ușor de decis, îi promisesem Sfintei Fecioare că îi va purta numele, dacă îmi salvează măcar un copil și dacă va fi fetiță. Eva a venit ulterior, ca o revelație. Se și potrivește cu cel de familie, pentru că va purta numele tatălui ei. Eva Maria are o rezonanță biblică puternică, ceea ce cred din nou că nu este întâmplător”, a declarat Elena Udrea.

Elena Udrea a vorbit în interviu și despre faptul că a recurs la fertilizarea in vitro pentru a putea deveni mamă. Procedura a fost una reușită din prima, însă sarcina nu a fost lipsită de probleme. Deși inițial avea gemeni, în primele luni de sarcină a pierdut unul dintre copii.

„S-a întâmplat într-o sâmbătă, eu mă aflăm la distanță de două ore de mers cu mașina, de spital, medicii erau acasă, au fost chemați special și a mai durat câteva ore până au putut interveni. Dar am avut atâta încredere că voi face acest copil, că totul e bine până la final, că Dumnezeu știe de ce trebuie să fie acum doar unul, încât am depășit momentul pierderii celuilalt cu convingerea că așa a fost să fie”, a mai spus Elena Udrea.


loading...