Noi imagini cu Putin ţinându-se strâns de birou alimentează speculaţiile că ar fi bolnav VIDEO

Vladimir Putin a participat la o întâlnire informativă cu unul dintre generalii săi cei mai de încredere, în timpul căreia a părut deranjat şi a fost observat ţinându-se strâns de birou.

31 aug. 2022, 09:37
Noi imagini cu Putin ţinându-se strâns de birou alimentează speculaţiile că ar fi bolnav VIDEO

Imaginile îi arată în cadrul unei întâlniri de la Kremlin pe președintele rus Putin și Viktor Zolotov, în vârstă de 68 de ani, care este director al Gărzii Naționale Ruse care a pierdut mii de oameni în război.

Nu este prima dată când Putin pare să strângă cu mâna biroul, iar oamenii au observat anterior că ar putea fi modalitatea lui de a-și împiedica mâna să tremure necontrolat, pe fondul suspiciunilor că suferă de boala Parkinson timpurie.

De această data a strâns masa cu mâna dreaptă, dar la un moment dat și cu stânga.

Videoclipul este ciudat, deoarece Zolotov recită în principal atribuțiile de rutină ale gărzii naționale, pe care Putin le cunoaște bine de când a înființat forța militară și este comandantul șef al acesteia.

Citeşte şi: Vladimir Putin a semnat ordinul. Decizia care afectează şi România a intrat în vigoare miercuri

Apoi susține că ucrainenii invadați salută forțele ruse, în ciuda estimărilor care sugerează că 75.000 de soldați ruși au fost uciși sau mutilați.

„Vreau să subliniez în mod special că simțim sprijin din partea locuitorilor teritoriilor eliberate”, a spus Zolotov, sfidând rezistența ucraineană de pe frontul din Ucraina.

Se crede că Putin are încredere în Zolotov, spre deosebire de ministrul apărării Serghei Șoigu, în care se pare că și-a pierdut încrederea.

Citeşte şi: Război în Ucraina: Se duc „lupte grele”, Ucraina încearcă să recucerească regiunea Herson