Noi imagini de la bătaia din trafic asupra Andreei Tonciu. „E foarte dureros să-ţi vezi soţul plin de sânge şi copilul urlând”

Au apărut primele imagini de la bătaia în trafic în care a fost implicat soțul Andreei Tonciu. Între timp, agresorul, un tânăr de 27 de ani, a depus plângere și susține că el este de fapt victima.

31 dec. 2020, 11:34
Noi imagini de la bătaia din trafic asupra Andreei Tonciu. „E foarte dureros să-ţi vezi soţul plin de sânge şi copilul urlând”

Noi imagini de la bătaia din trafic asupra Andreei Tonciu au fost făcute publice chiar de vedetă. În imagini apare soţul acesteia care a fost agresat de un şofer

„Pleacă de aici că te bat! Ai filmat? Te duci la puşcărie, fraiere!”, a fost schimbul de replici dintre Daniel Niculescu, soţul Andreei Tonciu,  şi şoferul care l-ar fi bătut după un scandal în trafic.

„În 2020 mergi cu maşina în trafic şi te ia lumea la bătaie. Efectiv, te ia lumea la bătaie şi ne atacă cu cuţite! În ce lume trăim, fraţilor?! Unde sunt noi, în junglă?”, a strigat Andreea Tonciu după ce soţul ei a fost atacat în trafic.

Citeşte şi: Soţul Andreei Tonciu, atacat cu cuţitul în urma unui scandal în trafic. „În 2020, mergi în trafic şi te ia lumea la bătaie. Eram cu copilul în maşină”

„În trafic, un domn care părea foarte nervos. Nu ştiu de ce îl claxona pe soţul meu. A dat geamul jos. Începuse să înjure, să ne arate el cine este, că e şmecher, să ne batem. Să ne oprim pe dreapta să ne bată

În momentul acela nu am ştiu ce să fac pentru că copilul era în spate şi numai la ea m-am gândit în acele moment. Domnul respectiv, tot venea cu maşina către maşina noastră”, a declarat Andreea Tonciu, la România TV.

Andreea Tonciu a anunţat Poliţia care la scurt timp a stabilit şi identitatea agresorului. În urma cercetărilor, bărbatul de 27 de ani a fost dus la audieri.

De cealaltă parte, mama agresorului susţine că fiul ei s-a apărat în momentul în care l-a atacat pe soţul Andreei Tonciu pentru că acesta ar fi pornit scandalul.

„Bărbatul Andreei Tonciu s-a dus şi l-a strâns de gât. Se vede că este zgâriat pe gât. Băiatul l-a împins şi atunci i-a dat cu pumnul”, a spus mama şoferului acuzat că l-a agresat pe soţul Andreei Tonciu.

Soţul Andreei Tonciu a fost transportat de urgenţă la spital.

„Soţul meu este într-o stare foarte gravă. Acum trebuie să mergem la alt spital pentru că are probleme. Este internat în spital, sub supravegherea medicilor. I s-au administrat perfuzii la Elias. Sper să fie totul bine. Este foarte dureros să-ţi vezi soţul plin de sânge şi copilul urlând după tatăl ei.

După audieri, agresorul lui Daniel Niculescu, soţul Andreei Tonciu, a fost dus la INML pentru că susţine că de fapt el este victima.

Noi imagini de la bătaia din trafic asupra Andreei Tonciu. De la ce a pornit scandalul

Scandalul uriaş ar fi pornit, după ce Daniel Niculescu i-ar fi tăiat calea agresorului. Scos din minţi, şoferul s-a dat jos din mașină și l-a bătut pe soțul Andreei Tonciu. Scenele de coşmar au avut sub privirile fetiţei Andreei Tonciu.

„M-a mutilat! I-am tăiat calea, nu îl cunoaşteam. Am încredere în Poliția Română!’, a declarat Daniel Niculescu, soțul Andreei Tonciu, după ce a fost bătut, conform viva.