Soţul Andreei Tonciu, atacat cu cuţitul în urma unui scandal în trafic. „În 2020, mergi în trafic şi te ia lumea la bătaie. Eram cu copilul în maşină”

Scandal în trafic în zona Dristor din Capitală. A fost implicat soţul Andreei Tonciu. Din primele informaţii, bărbatul ar fi fost atacat cu un cuţit de un alt şofer. Agresorul a fost prins de Poliţie şi a fost dus la audieri.

30 dec. 2020, 14:44
Soţul Andreei Tonciu, atacat cu cuţitul în urma unui scandal în trafic. „În 2020, mergi în trafic şi te ia lumea la bătaie. Eram cu copilul în maşină”

UPDATE: Potrivit comunicatului poliţiei, “astăzi, în jurul orei 13:30 a fost sesizat prin apel 112 de către o femeie, că soțul său a fost lovit în zona feței de către șoferul unui autoturism, ca urmare a unui incident în trafic.

La fața locului au sosit polițistii care la acest moment fac cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului.”, a transmis, miercuri, Poliţia Capitalei.

Scandalul a degenerat în trafic, după ce soţul Andreei Tonciu şi un alt şofer s-au înjurat. Cei doi bărbaţi s-au luat la bătaie.

Unul dintre ei a scos cuţitul şi l-a înjunghiat pe soţul Andreei Tonciu. Speriată, ea a sunat la 112.

Andreea a filmat cu telefonul mobil la locul în care s-a produs incidentul.

Unde suntem noi, în junglă, oameni de ăștia nebuni. Deci în 2020 mergi cu mașina și te ia lumea la bătaie”, a spus vedeta de la ”Bravo, ai stil”, conform Cancan.

Cine atacă cu cuțit, fraților, în ce lume trăim. Mi-a atacat soțul, eram cu copilul în mașină! Nu se poate așa ceva„, mai strigă Andreea.

La faţa locului au intervenit mai multe echipaje de Poliţie, dar şi de ambulanţă. Medicii i-au acordat îngrijiri medicale la faţa locului.

Şoferul care l-a atacat pe soțului Andreei Tonciu, prins de Poliție

Polițiștii au reuşit să-l prindă pe individul acuzac că l-a atacat cu cuţitul pe soțul Andreei Tonciu. Pentru a veni în sprijinul anchetatorilor, vedeta de la „Bravo, ai stil” a publicat câteva imagini cu presupusul agresor şi mașina condusă de acesta.

Tânărul era îmbrăcat într-o pereche de jeansi albaștrii, o cămașă albastră și o vestă neagră.

Între timp, soţul Andreei Tonciu a fost transportat la Institutul Medicină Legală pentru a obţine un certificat medico-legal în urma agresiunii.

Poliţiştii fac cercetări şi, cel mai probabil, şoferul agresiv urmează să se aleagă cu dosar penal. Anchetatorii urmează să stabilească de la ce a pornit scandalul uriaş. Potrivit comunicatului poliţiei, “astăzi, în jurul orei 13:30 a fost sesizat prin apel 112 de către o femeie, că soțul său a fost lovit în zona feței de către șoferul unui autoturism, ca urmare a unui incident în trafic. La fața locului au sosit polițistii care la acest moment fac cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului.”, a transmis, miercuri, Poliţia Capitalei.

Citeşte şi: Andreea Tonciu, în doliu. Bunica ei s-a stins din viaţă: „Nu există cuvinte”