Noi imagini de la furtul voturilor din Sectorul 1: saci desigilați, documente scoase din sală, scene obscene și partide de fotbal. VIDEO

Vă prezentăm noi imagini de la jaful de la alegerile din Sectorul 1. Saci desigilați, documente scoase din sală, scene obscene și partide de fotbal. Asta s-a întâmplat la biroul electoral al sectorului 1 în noaptea de după alegeri.

14 aug. 2021, 22:24
Noi imagini de la furtul voturilor din Sectorul 1: saci desigilați, documente scoase din sală, scene obscene și partide de fotbal. VIDEO

Noi imagini de la furtul voturilor din Sectorul 1 au fost difuzate de România TV. În încăperea cu saci de voturi intră, la un momnt dat, un bărbat cu tricou vişiniu care are în mână doi saci cu buletine de vot. În mâna stângă, ţine un sac desigilat. Un alt bărbat din încăpere ţine şi el în mână un sac desigilat. Acesta din urmă este surprins de cameră făcând gesturi obscene.

Noi imagini de la furtul voturilor din Sectorul 1

Bărbaţii din încăpere încep să joace fotbal printre sacii cu voturi. Cel cu semnele obscene primeşte o mapă cu documente pe care o duce între saci.

În cadru apare un alt bărbat cu un pachet pe care îl agită, apoi îl duce printre saci. Bărbatul umblă în sacii sigilaţi, un sac cu voturi se rupe, moment în care bagă buletinele de vot din sacul rupt într-un alt sac.

Un alt bărbat, îmbrăcat în tricou negru şi vestă gri, ridică voturi de pe jos, i le aruncă altuia, apoi le aruncă peste grămadă.

În acest moment, în încăpere îşi fac apariţia două femei, care caută printre sacii cu voturi, apoi părăsesc sala cu mai mulţi saci.

Unul dintre bărbaţi deschide un sac, scoate ceva din el, apoi îl închide, adună foile pe care le-a scos şi pleacă cu ele.

Un altul umblă la documente şi la rucsac, şi din nou la documente, după care pune nişte foi pe rucsac.