Noi imagini de la nunta anului în muzica populară. Codruţa Filip şi Valentin Sanfira au petrecut pe lux şi opulenţă

Noi imagini de la nunta anului în muzica populară. Codruţa Filip şi Valentin Sanfira au petrecut pe lux şi opulenţă , mai ales că a fost amânat doi ani, din cauza restricţiilor impuse de pandemie. Ei bine, într-o lună de octombrie, cei doi s-au cununat şi religios.

16 oct. 2022, 13:22

Codruţa Filip şi Valentin Sanfira au petrecut pe lux şi opulenţă. Cei doi au păşit în faţa altarului, la Biserica Buna Vestire din Corbeanca, iar petrecerea nunţii a avut loc la un local de lux din Bolintin.

Codruţa Filip şi Valentin Sanfira au petrecut pe lux şi opulenţă

Petrecerea a început în jurul prânzului, la locuinţa celor doi, acolo unde s-au ţinut obiceiurile tradiţionale, acompaniaţi de Ana-Maria Mexicanu.

Interpretul de muzică populară a optat pentru un costum negru, cămașă albă și papion, în timp ce mireasa a strălucit într-o rochie de prințesă, cu mâneci lungi, în ton cu vremea de toamnă. Domnișoarele de onoare au purtat toate aceeași ținută.

Citeşte şi: Tzancă Uraganu a făcut show la botezul lui Iair, fiul Vlăduţei Lupău. Nici Andra nu a lipsit: „Eşti minunea noastră”

Mirii au ajuns la ora 16 la biserică, acolo unde au fost cununaţi religios. Mireasa a purtat o trenă lungă de câţiva metri care a acoperit drumul către altarul bisericii. După ceremonia religioasă, cei 300 de invitaţi au fost aşteptaţi în Bolintin, acolo unde au petrecut până în zori.

Preparatele culinare servite la nuntă au fost pregătite de chef Bălan, medaliat la un campionat mondial de catering, şi nu au lipsit nici tradiţionalele sărmăluţe, specialităţi din peşte şi friptura de porc, scrie Star Popular.