Tzancă Uraganu a făcut show la botezul lui Iair, fiul Vlăduţei Lupău. Nici Andra nu a lipsit: „Eşti minunea noastră”

Tzancă Uraganu a făcut show la botezul lui Iair, fiul Vlăduţei Lupău. Artista şi soţul ei, Adi Rus, sunt în culmea fericirii, deoarece fiul lor a primit taina botezului. Părinţii au avut grijă să organizeze cea mai tare petrecere în cinstea micuţului.

28 sept. 2022, 10:46

Tzancă Uraganu a făcut show la botezul lui Iair, fiul Vlăduţei Lupău. Ziua de 27 septembrie a fost una extrem de importantă pentru artistă şi soţul ei, care şi-au creştinat copilul. Evenimentul a fost programt în timpul săptămânii cu un motiv. ”Pică într-o zi de marți. Nu pot eu în weekend, nici artiștii și nici fotbaliștii. Nașul, Adrian Păun, jucător la CFR Cluj, are liber atunci”, spunea cântăreaţa.

Micuţul Iair are trei perechi de nași: Olguța Berbec și soțul ei, fotbalistul Adrian Păun și soția, dar și Carmen și Florin Mureșan, cea care este managera artistei.

Citeşte şi: Vlăduţa Lupău, prima reacţie după ce a fost acuzată că a apelat la mamă-surogat. „M-a întrebat cineva de ce nu recunosc” VIDEO

Tzancă Uraganu a făcut show la botezul lui Iair, fiul Vlăduţei Lupău

Vlăduța Lupău s-a pregătit foarte mult şi a vrut să strălucească în ziua creştinării fiului ei şi aşa a fost. La petrecerea de la botez a schimbat mai multe rochii, pentru că a vrut să fie totul special. Părinţii au avut parte de un moment emoționant la biserică, așa că la ceremonia de botez, au izbucnit în lacrimi.

De azi să-ți porți crucea pe care Dumnezeu Ți-a dat-o în credință și în dragoste! Să strălucești, să iubești, să te rogi, să mulțumești să fii binecuvântat! Ești minunea noastră!„, este mesajul scris de Vlăduţa Lupău, pe pagina sa de Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Vlăduța Lupău (@vladutalupau)

După ce au plecat de la biserică, Vlăduţa Lupău împreună cu partenerul ei de viață au dat startul distracției. La eveniment au participat mai multe vedete din showbiz, unde s-au bucurat de o petrecere într-un cadru de vis special amenajat pentru botez. Atmosfera a fost întreținută de Andra, Holograf, dar şi de Tzancă Uraganu, care a făcut un adevărat spectacol de dedicaţii.

@culita_sterp_official🔥🔥🔥🔥♬ sunet original – Culiţa Sterp

@culita_sterp_officialAdevărat! ❤️♬ sunet original – Culiţa Sterp

@ralucacalin01 #fypシ゚viral #fypシ #foryu ♬ sunet original – Călin Raluca

@ralucacalin01 #fypシ゚viral #fypシ #foryu ♬ sunet original – Călin Raluca

Ce semnificație are numele Iair

Numele Iair simbolizează lumina, strălucirea, în special strălucirea lui Dumnezeu. Ziua lui Iair este sărbătorită la 1 noiembrie, când are loc ziua tuturor sfinților.

Învierea fiicei lui Iair este una dintre minunile lui Iisus, consemnate în Evanghelia după Matei, după Marcu și după Luca.

Credința lui Iair pentru Iisus a dus la minunea învierii fiicei acestuia, așa cum și credința Vlăduței Lupău a făcut-o să fie puternică, în ciuda bolii care a împidicat-o să devină mamă mai devreme.