Noi imagini șocante cu femeia care a fost închisă în portbagaj de iubitul ei. Camerele de supraveghere au surprins tot

Au apărut noi imagini cutremurătoare cu femeia închisă în portbagaj de iubitul ei, care ulterior a incendiat mașina. Conflictul celor doi ar fi pornit de la o prblemă cu banii. Bărbatul consumase băuturi alcoolice și substanțe psihoactive.

07 feb. 2023, 10:32
Noi imagini șocante cu femeia care a fost închisă în portbagaj de iubitul ei. Camerele de supraveghere au surprins tot
Femeie închisă în portbagaj

În cursul zilei de ieri, o femeie din Capitală a fost salvată de polițiști, după ce a fost încuiată, chiar de iubitul ei, în portbagajul unui autoturism. După ce a obligat-o pe victimă să intre în portbagaj, bărbatul a incendiat mașina. Autoritățile au găsit vehiculul pe un loc viran din Sectorul 3. Din fericire, femeia a putut fi salvată, iar la scurt timp a fost depistat și agresorul. În urma testelor a reieșit faptul că barbatul consumase alcool și substanțe psihoactive.

Citește și: Detalii șocante în cazul femeii forțate de iubit să intre în portbagajul unei mașini pe care ulterior a incendiat-o. Tânăra a sunat de două ori la 112, în ultimul apel anunța că arde

Camerele de supraveghere din zonă au surprins o parte din conflictul celor doi. Se pare că totul a pornit de la o ceartă legată de bani. Filmarea surprinde cum femeia încearcă să scape de agresor și să fugă, însă acesta reușesște să o prindă, aducând-o la autoturism.

Femeia a efectuat două apeluri la serviciul de urgență 112, iar din fericire a fost localizată de STS, motiv pentru care polițiștii au reușit să ajungă în timp util și să o salveze pe femeie.

„În situația în care sunați la 112 și nu cunoașteți adresa în care vă aflați și nu aveți niciun reper care să conducă la identificarea adresei respective, operatorul STS vă transmite un sms, cu un link, pe care după ce îl accesați sunt transmise către serviciul de urgență 112 coordonatele geografice ale telefonului de pe care s-a sunat la numărul de urgență.”, a explicat Cătălin Chirca, purtător de cuvânt Serviciul de Telecomunicații Speciale

Femeia a fost localizată de STS

Cu ajutorul acestui soft de localizare au reuști agenții să găsească rapid mașina în care se afla femeia. Când au ajuns la fața locului mașina era deja incendiată, iar flăcările se extindeau chiar spre portbagajul unde era aceasta încuiată.

„Am observat flăcari pe scaunul lateral dreapta. Ulterior, stigând în zona respectivă „Poliția!”. Am întrebat dacă se află cineva în autovehicul, doamna respectivă ne-a răspuns bătând în portbagajul autovehiculului. Am procedat la extracția acesteia din mașină.”, a povestit Ionuț Pătrașcu, agent Brigada Rutieră.

„Femeia era în stare de șoc. Nu-mi amintesc concret ce a spus, ceva de genul: „Scoateți-mă de aici, mor!”. În momentul deschiderii portbagajului a ieșit și fum din interior. Am luat-o pe brațe, am încercat să o scoatem din zona din apropierea mașinii, existând riscul de explozie efectiv.”, a declarat Ionuț Toroipan, agent Brigada Rutieră.

Suspectul a fost găsit la o distantă mică de locul în care lăsase mașina. Acesta a fost testat de polițiști, care au descoperit că bărbatul avea o alcoolemie de 0,31 mg/L și consumase cocaină. E reținut pentru tentativă de omor.

Citește și: Anunţul care dă fiori după cutremurul din Turcia: va avea mii de replici, unele aproape la fel de mari