Detalii șocante în cazul femeii forțate de iubit să intre în portbagajul unei mașini pe care ulterior a incendiat-o. Tânăra a sunat de două ori la 112, în ultimul apel anunța că arde

O femeie a fost salvată de poliţiştii din Capitală după ce a anunţat la 112 că partenerul său a agresat-o şi a forţat-o să intre în portbagajul unui autoturism, ulterior, maşina fiind găsită pe un loc viran din Sectorul 3. După ce a încuiat-o pe femeie în portbagaj, bărbatul a dat foc mașinii. La scurt timp după ce au reușit să o salveze pe femeie, polițiștii l-au depistat și pe șofer. Agresorul consumase alcool şi era drogat.

06 feb. 2023, 15:47
Detalii șocante în cazul femeii forțate de iubit să intre în portbagajul unei mașini pe care ulterior a incendiat-o. Tânăra a sunat de două ori la 112, în ultimul apel anunța că arde

Serviciul de Telecomunicaţii Speciale (STS) a dat detalii despre cum au reușit polițiștii să dea de urma femeii care a fost sechestrată de iubit în portbagajul unei mașini, căreia ulterior i-a dat foc. Femeia sechestrată a sunat la 112 de două ori.

„În primul apel, operatorul STS a auzit pe fundal o situaţie conflictuală şi a alertat imediat Poliţia. Deşi era foarte speriată, persoana a reuşit totuşi să ofere detalii relevante despre situaţia în care se afla. În timpul apelului, operatorul STS i-a trimis un SMS cu un link de localizare, pe care să îl acceseze pentru a putea fi transmise către Sistemul 112 coordonatele geografice ale poziţiei telefonului de pe care a sunat. Deoarece maşina în care era sechestrată se afla în mişcare, pe baza informaţiilor de localizare primite în timp real de la telefonul victimei, operatorul STS s-a asigurat că aceste date sunt recepţionate şi de către dispeceratul Poliţiei. Astfel, echipajele de intervenţie au putut identifica zona şi au reuşit să ajungă în timp util la victimă”, arată STS.

Al doilea apel a fost efectuat chiar în momentul sosirii echipajelor de poliţie, femeia anunţând că maşina în care se afla sechestrată a fost incendiată.

”În jurul orei 4,50, un echipaj al Brigăzii Rutiere a depistat autoturismul pe un câmp din Sectorul 3. În momentul în care s-au apropiat de autoturism, au observat flacără deschisă în interior, moment în care au intervenit pentru scoaterea femeii din portbagaj şi pentru stingerea incendiului cu extinctoarele din dotare”, au mai transmis autoritățile.

Iubitul femeii a fost depistat în zona unei staţii peco din apropiere. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,31 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma testării cu aparatul DrugTest, acesta a relevat prezenţa unei substanţe interzise în organism.

Cercetările sunt continuate de către Serviciul Omoruri şi Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care a avut loc evenimentul şi pentru luarea măsurilor legale.

Citește și: Studenți români, prinși în cutremurul puternic din Turcia. România trimite în Turcia echipe de salvatori IGSU și echipe medicale SMURD

Surse apropiate anchetei citate de Spynews au declarat că victima este Ionela I., în vârstă de 39 de ani. Conform anchetatorilor, scandalul dintre femeie și iubitul ei a izbucnit după ce aceasta i-a reproșat că avea datorii la un hotel din zona Vitan.