Noi informaţii despre cazul copiilor agresaţi în lift. Ce spun rudele

Noi informaţii apar despre starea copiiilor agresaţi în lift. Se pare că băieţelul de 10 ani a fost cel mai afectat în urma incidentului. Bărbatul care i-a agresat pe cei doi copii din Capitală a fost prins după mai multe zile de căutări.

08 ian. 2018, 09:44
Noi informaţii despre cazul copiilor agresaţi în lift. Ce spun rudele

Rudele au aflat de la televizor că bărbatul care i-a agresat sexual pe cei doi copii a fost prins şi dus la audieri.

„Sperăm să fie pedepsit mult mai rău decât un om normal pentru că este poliţist.  Băiatul este în continuare speriat, visează noaptea. Fetiţa nu a conştientizat pericolul atât de rău, nu a ştiut ce se întâmplă de fapt, fiind mai mică”, a spus naşa micuţilor, potrivit România TV

Aproape trei sute de poliţişti au fost mobilizaţi, în ultimele trei zile, pentru căutarea bărbatului care a agresat sexual doi copii în liftul unui bloc din cartierul Drumul Taberei şi au fost date publicităţii imagini cu acesta, suprinse de camarele video din bloc. De asemenea, poliţiştii au găsit şi alte camere de supraveghere care l-au surprins pe bărbat.

Doi copii, de cinci şi nou ani, au fost agresaţi sexual, vineri, în liftul unui bloc din Capitală, incidentul fiind surprins de camerele de supraveghere din lift.

Când au scăpat, copiii au povestit părinţilor ce au păţit, iar aceştia au depus o plângere la Secţia 22 din Capitală.

Citeşte şi Pedofilul din Capitală a fost prins. Bărbatul este poliţist la Brigada Rutieră