Noi informaţii în cazul dublei crime de la Iaşi. Acuzaţii de violenţă şi consum de substanţe psihedelice la petrecerile tinerilor

În urma audierilor prietenilor tinerilor uciși la Iaşi, anchetatorii au aflat că studentul marocan asasinat ar fi fost violent cu prietena lui, cealaltă victimă, Ioana V.

11 ian. 2022, 22:13
Noi informaţii în cazul dublei crime de la Iaşi. Acuzaţii de violenţă şi consum de substanţe psihedelice la petrecerile tinerilor

Martorii le-au dezvăluit anchetatorilor şi faptul că la petrecerile organizate de cei doi tineri ucişi se consuma narghile cu molecule de oxigen, care le-ar fi provocat participanţilor stări psihedelice. Din ultimele declaraţii ale martorilor reiese că studentul marocan ar fi tras-o de păr și ar fi încuiat-o pe iubita sa într-o altă încăpere la una dintre petrecerile organizate în cartierul Moara de Vânt.

Studentul marocan Youssef A, în vârstă de 25 de ani, și prietena lui, Ioana V., de 23 de ani, au fost uciși pe 9 decembrie, cu zeci de lovituri de cuțit, în vila pe care o închiriaseră în cartierul ieşean Moara de Vânt şi unde se mutaseră de doar câteva săptămâni.

Ahmed Sami El Bourkadi, tot un student de origine marocană și principalul suspect în cazul dublei crime din Iași, susține în continuare că este nevinovat. Deși au fost găsite mai multe probe care ar putea să îl incrimineze, printre care urmele sale de pantofi pe care anchetatorii le-au găsit în vila în care au fost înjunghiați cei doi tineri, dar și tăietura pe care o are la mâna dreaptă, acesta încearcă să le justifice.

Citeşte şi: Un bărbat a făcut infarct când a văzut factura la gaze. Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească pentru un apartament cu două camere

Conform avocatei tânărului, Ahmed Sami El Bourkadi le-a spus procurorilor la audieri că acea tăietură o are după că ar fi căzut dintr-un taxi, apoi a alunecat cu mâna într-o bucată de metal. Anterior, tânărul susținea că s-a tăiat la mână într-un geam.

Rana urmează fie expertizată pentru a se vedea exact mecanismul de producere. Cât despre urmele de pantofi, acesta spune că ar fi o coincidență, respectiva marcă fiind extrem de cunoscută și populară.

Unele persoane din anturajul tânărului au declarat însă că și acesta ar fi consumator de substanțe interzise, conform Click.

Oamenii legii aşteaptă acum rezultate de la Bucureşti pentru a vedea dacă urmele de pe mai multe obiecte vestimentare şi încălţăminte purtate de către principalul suspect aparțin tinerilor uciși.

Mai mult, anchetatorii au prelevat inclusiv mostre de salivă și așteaptă rezultatele probelor. În baza expertizei ADN, anchetatorii ar putea stabili vinovatul.

Citeşte şi: O adolescentă de 15 ani a căzut de la etajul III. Tatăl, în stare de ebrietate, a refuzat să deschidă uşa