O adolescentă de 15 ani a căzut de la etajul III. Tatăl, în stare de ebrietate, a refuzat să deschidă uşa

Polițiștii din Argeș au fost sesizaţi prin 112, despre faptul că o minoră, în vârstă de 15 ani, a căzut de la etajul al 3-lea al unui bloc de locuințe din Pitești.

11 ian. 2022, 19:18
O adolescentă de 15 ani a căzut de la etajul III. Tatăl, în stare de ebrietate, a refuzat să deschidă uşa

UPDATE: O adolescentă de 15 ani a fost transportată la spital, marţi seară, după ce ar fi căzut de la etajul al treilea al unui bloc din Piteşti. „Ca bilanț lezionar preliminar, are un politraumatism, un traumatism cranio-cerebral mediu, un traumatism cranio-facial grav, traumtism toracic sever, pneumotorax drept masiv. Va fi investigată în continuare”, a declarat medicul Tudor Ionescu.

Adolescneta s-a prăbușit în gol, căderea fiindu-i atenuată de o sârmă de rufe de la o fereastră. Când a avut loc nenorocirea fata era acasă numai cu tatăl, care era în stare de ebrietate. Bărbatul dormea. fiind trezit de oamenii legii care i-au bătut la ușă să-l anunțe de cele petrecute, informează ziarul local Curierul zilei.

O adolescentă de 15 ani a ajuns în stare gravă la spital după ce a căzut în această seară de la etajul trei al unui bloc din Găvana. Din primele informații, autoritățile au fost alertate de către vecinii care au auzit o bubuitură puternică, iar când au ieșit au găsit-o pe adolescentă pe asfalt.

EXCLUSIV | Scene şocante în faţa casei lui Gigi Becali. Un bărbat s-a urcat pe un stâlp ca să-i ceară ajutorul. Uluitor cum l-a convins să coboare: „Să stea pe stâlp? Ce să îi fac eu?!”

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical care a preluat-o pe fată în stare de semiconștiență, i-au acordat primele îngrijiri medicale și au transportat-o la spital. Momentan nu se cunosc circumstanțele în care s-a produs tragedie, fiind luată, în acest moment, în considerare și sinucidere.

Un moment de neatenţie şi o şoferiţă de 22 de ani a fost spulberată de tren IMAGINI şocante

Din primele date s-a stabilit că în locuință mai este tatăl minorei, aflat în stare de ebrietate, care nu vrea să deschidă ușa.

Se continuă verificările, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut și luarea măsurilor legale care se impun. Polițiștii au intrat în apartament, tatăl dormea. A fost anunțată și mama, care era la serviciu.

Oamenii legii au demarat cercetările pentru a stabili circumstanțele în care s-a petrecut totul. „În seara zilei de 11 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Piteşti au fost sesizaţi, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că o tânără ar fi căzut de la etajul unui bloc. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Piteşti, care au constatat că cele sesizate se confirmă. Din verificările preliminare, efectuate de poliţişti, s-a stabilit că fata, o minoră de 15 ani, ar fi căzut de la etajul 3 al unui bloc”,