Noi înregistrări în scandalul Laurei Georgescu cu Protecţia Copilului. Femeia refuză plasamentul temporar

Apar noi înregistrări în scandalul Laurei Georgescu, fosta soţie a lui Dan Condrea, cu Protectia Copilului. În înregistrări apare şi bunica fetei. 

16 aug. 2016, 13:47
Noi înregistrări în scandalul Laurei Georgescu cu Protecţia Copilului. Femeia refuză plasamentul temporar

Bunica fetei încearcă să vorbească cu mama acesteia despre posibilitatea ca micuţa să ajungă într-un centru de plasament. Femeia refuză categoric, însă şi spune că iese din discuţie inclusiv un plasament temporar, potrivit România TV

Fosta soţie a lui Daniel Condrea spune că fiica ei nu e copil abandonat şi că nu are de ce să ajungă într-un centru de plasament nici măcar temporar. Mai mult, femeia spune că fata a dat declaraţie că vrea să stea cu ea.

Reprezentanţii statului se opun ca fetiţa să rămână la mama naturală sau să ajungă la Uliana Ochinciuc şi cer ca micuţa să fie dată în plasament.

Laura Georgescu vrea să demonstreze că poate avea grijă de copil, în ciuda actelor medicale depuse la dosar. Procesul dintre Laura Georgescu şi cei de la Protecţia copilului se va relua pe 8 septembrie. In plus, Uliana Ochinciuc vrea şi ea custodia fetitei.

Citeşte şi ÎNREGISTRĂRI EXPLOZIVE cu fiica lui Condrea. Fetiţa a fost dată unui asistent maternal VIDEO