Noi înregistrări ŞOCANTE din timpul atentatelor. Victimele sunt târâte pe stradă într-o baltă de sânge VIDEO

ATAC TERORIST FRANŢA. Imagini cutremurătoare din timpul atentatelor care au îndoliat Europa. Francezii din sala de concerte aslatată de teroriştii s-au salvat pe ferastra clădirii. 127 de oameni au fost ucişi şi 180 răniţi în cele mai sângeroase atacuri din Europa.

14 nov. 2015, 09:07
Noi înregistrări ŞOCANTE din timpul atentatelor. Victimele sunt târâte pe stradă într-o baltă de sânge VIDEO

ATAC TERORIST FRANŢA. Masacru terorist la Paris, peste 127 de oameni au fost ucişi şi 180 au fost răniţi în mai multe atentate care s-au produs într-o sală de concerte, altul lângă Stade de France, iar celelalte în mai multe magazine şi restaurante. În sala de spectacole Bataclan, teroriştii au tras în plin în mulţime, acolo s-au produs şi cele mai multe victime, in jur de 100 de morţi.

Un jurnalist care locuieşte în apropiere a filmat scene cutremurătoare în timpul atacului. El a început să filmeze în momentul în care a auzit focuri de armă. Pe filmare se observă cum două persoane stau atârnate de ferestrele clădirii în timp ce pe stradă oamenii fug disperaţi în toate direcţiile. În imagini se văd oameni care târăsc răniţii din calea atacatorilor.

Preşedintele Francois Holande, care asista la meciul de fotbal Franţa-Germania a fost evacuat de urgenţă. Franţa şi-a inchis frontierele, nimeni nu mai are voie să iasă din ţară. Cel puţin opt terorişti au comis atacurile, arată primele date, 7 dintre aceştia au murit după ce s-au aruncat în aer. În cursul atentatelor, teroriştii au strigat Allah e mare şi au spus că atacurile sunt o pedeapsă pentru acţiunile franţei în Siria.

Vezi: ATAC TERORIST FRANŢA. Imagini cu preşedintele Hollande în timpul evacuării de pe stadionul de fotbal