Noi MĂRTURII CUTREMURĂTOARE ale fetei sechestrate şi bătute de iubitul gelos VIDEO

Publicat: Vineri, 11 Septembrie 2015 19:19 // Actualizat: Vineri, 11 Septembrie 2015 19:27 // Sursa: romaniatv.net

Noi mărturii înfiorătoare ale tinerei torturate şi sechestrate de iubit. Femeia din Timişoara a povestit că a fost atât de traumatizată, încât de teamă nici nu a mers la spital de la început şi nu a anunţat nici poliţia. 22 de ore a durat chinul, timp în care a crezut că va muri. În cele din urmă a reuşit să scape şi a fost ajutată de nişte străini să contacteze o cunoştinţă, informează România TV.

Ororile pe care le-a îndurat tânăra din Timişoara sunt greu de descris. La câteva zile după ce a fost torturată de iubitul gelos, a reuşit să dea amănunte despre cele 22 de ore în care a fost sechestrată.

"Am încercat să rămân cât de conştientă. Am crezut la un moment dat că se va întâmpla şi chestia asta (să mor n.r.). Când mi-a spus că nu s-a decis încă dacă mă lasă în viaţă sau nu", a spus tânăra.

Bărbatul a călcat-o pur şi simplu în picioare, a izbit-o cu capul de pereţi şi i-a smuls părul din cap. În tot acest timp, povesteşte victima, agresorul a băut încontinuu. Aşa a şi reuşit femeia să scape: i-a spus că merge să îi cumpere ţigări şi alcool.

Citeşte şi Tânără, SECHESTRATĂ şi BĂTUTĂ timp de 22 de ore de iubit: M-a dat cu capul de pereţi, mi-a smuls părul VIDEO

"Am început să sun la interfoane. Din fericire mi-a răspuns o doamnă de pe stradă şi aşa am ajuns la o vecină a dânsei care m-a ţinut în apartament până a venit cunoştinţa pe care o aveam şi la care voiam să fug", a povestit fata.

Persoana la care a apelat tânăra a dus-o într-un centru pentru femei abuzate. Deşi trebuia să meargă urgent la doctor, femeia s-a temut că individul o va găsi şi se va răzbuna pe ea.

"Mi-a fost frică să mă duc la spital în ziua în care am fugit, mi-a fost frică să mă duc la poliţie. M-a ameninţat înainte cu anumite persoane care ar putea să îmi facă rău sau că îmi va face el rău", a spus victima.

Agresorul se află acum după gratii. El a fost arestat la cinci zile după ce tânăra de 26 de ani a mers la poliţie.

Citeşte şi Bărbatul care şi-a sechestrat şi bătut iubita timp de 22 de ore, ARESTAT preventiv

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
28 oct 12:01
...ei fizică este cumplită şi că arată ca un monstru, fiindu-i ruşine să iasă pe stradă. Citeşte şi Noi MĂRTURII CUTREMURĂTOARE ale fetei sechestrate şi bătute de iubitul gelos VIDEO Mai mult, fata cere daune morale de peste 100.000 de...
1
EUR
4.8347
RON
11 Aug
noapte 18 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H