Noi măsuri de securitate pentru Iohannis la Cotroceni. Cât plăteşte Administraţia Prezidenţială pentru acestea

Administraţia Prezidenţială a luat măsuri sporite pentru siguranţa lui Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni. În acest sens, Administraţia a încheiat un contract cu o firmă de specialitate care trebuie să repare şi să întreţină sistemul de supraveghere video care previne orice tip de intruziune, potrivit România TV.

18 iun. 2015, 08:09

Este vorba despre repararea şi întreţinerea celui mai important sistem de la Palatul Cotroceni, acel sistem care supraveghează nu numai ce se întâmplă în incinta palatului ci şi în imediata sa vecinătate. Acest sistem detectează orice tentativă de intruziune, potrivit România TV.

Citeşte şi: Carmen Iohannis, imagine de pus în ramă. Vezi cum a apărut Prima Doamnă la Cotroceni

Sistemul îi ajută pe cei care se ocupă de paza preşedintelui Klaus Iohannis să ia măsuri urgente în cazul în care se întâmplă un lucru suspect.

Pentru ca acest sistem săp funcţioneze perfect până la sfârşitul acestui an, Administraţia Prezidenţială plăteşte aproape 8.400 de euro unei firme din Bucureşti.

Aceasta trebuie să repare şi să întreţină toată aparatura ce ţine de acest sistem, inclusiv să înlocuiască piesele care nu funcţionează aşa cum trebuie în limita sumei de 19.000 de lei.