Noi plecări din Guvern. Florin Cîţu scapă de oamenii lui Ludovic Orban

Premierul Florin Cîţu scapă de oamenii lui Ludovic Orban din Guvern.

12 ian. 2021, 17:54
Noi plecări din Guvern. Florin Cîţu scapă de oamenii lui Ludovic Orban

Noi plecări din Guvern după instalarea lui Florin Cîţu în funcţia de premier.

Daniel Dragoş Tănăsoiu a fost eliberat din funcţia de secretar de stat, şef al Corpului de control al prim-ministrului, printr-o decizie a premierului Florin Cîţu publicată, marţi, în Monitorul Oficial.

Daniel Dragoş Tănăsoiu a fost numit în urmă cu aproape un an în funcţia de şef al Corpului de control al prim-ministrului, printr-o decizie a premierului Ludovic Orban, înlocuind-l pe Constantin Robu.

De asemenea, Florin Cîţu a aprobat eliberarea din funcţie a mai multor consilieri de stat în cadrul Cancelariei prim-ministrului: Tănase Stamule, Radu Nicolescu, Ionel Roiban, Sebastian Bodu, Dan Ştefan Meran, Vlad-Adrian Ţone.

Nu sunt singurele plecări din Guvern după demisia lui Ludovic Orban. Mai mulţi apropiaţi ai fostului premier Ludovic Orban au fost eliberaţi din funcţiile deţinute la Palatul Victoria în decembrie după ce Ludovic Orban a demisionat din funcţia de prim-ministru. Între cei plecaţi s-au aflat Antonel Tănase, care şi-a dat demisia din funcţia de secretar general al Guvernului, şi Secretarul General adjunct al Guvernului, Costel Barbu.