Noi probleme de sănătate pentru fostul iepuraș Playboy: „Am vrut să mă ridic de pe canapea, dar…”

Situație oribilă pentru Raluca Podea. Modelul Playboy a ajuns la spital. Acolo, medicii i-au pus diagnosticul. 

17 mart. 2023, 21:38
Noi probleme de sănătate pentru fostul iepuraș Playboy: „Am vrut să mă ridic de pe canapea, dar…”

Raluca Podea a ajuns la spital, din cauza gripei de tip B. Fiul ei a sunat la 112 pentru a cere ajutorul medicilor, iar vedeta a fost ținută pe oxigen și supravegheată îndeaproape de personalul medical.

Raluca Podea a mărturisit că a avut simptome puternice, inclusiv durere în gât și dureri de cap, iar după trei zile de tratament a rămas fără aer, a transmis blondina, pentru Antena Stars.

La spital, Raluca Podea a fost diagnosticată cu un bronhospasm. Fosta prezentatoare TV a fost externată după ce starea sa de sănătate a fost stabilizată. Acum, ea a început să ia în serios orice simptom.

„Am procurat-o din februarie, am fost pozitivă pe gripă tip B, a fost ceva horror, a fost mai rău decât COVID-ul, dacă mă întrebi pe mine. A început cu durere în gât, m-a durut în gât două zile, m-a durut capul foarte tare, am stat în pat, după care a treia zi am luat ceva de gât, am sunat medicul, mi-a zis să iau antitermice, am luat și a treia zi nu am mai putut să respir, m-am sufocat pur și simplu, copilul meu era în baie, am vrut să mă ridic de pe canapea și nu am mai putut să respir”, a mărturisit Raluca Podea, pentru sursa citată.

 

Cine este, de fapt, Raluca Podea

 

Raluca Podea a devenit cunoscută prin intermediul pictorialelor din reviste pentru bărbați, respectiv prin intermediul relației cu Florin Pastramă. Afaceristul era logodit cu blonda când a participat la emisiunea „Ferma”, în care s-a cuplat cu Bridgitte Sfăt-Năstase. La un moment dat, Raluca Podea a avut o idilă și cu Stelian Ogică. Ea a fost și asistentă TV, inclusiv pentru Dan Diaconescu, la OTV.

Blondina s-a căsătorit la doar 21 de ani cu Gabi Podea, un bărbat care nu este persoană publică. În urma acestei relații a rezultat un copil, un băiat. A urmat un divorț, iar Raluca nu s-a mai căsătorit. Acum este cuplată cu un patron de club pe nume Omar Melhem.