Raluca Podea are probleme grave de sănătate: „Îmi face perfuzii în fiecare zi, nu pot să mă ridic din pat”

Raluca Podea are probleme grave de sănătate. Vedeta a fost infectată cu Covid-19, iar de atunci are diverse stări care îi dau bătăi de cap şi nu îi permit să-şi desfăşoare activităţile. De trei săptămâni are ameţeli, iar în ultima perioadă și-a anulat toate planurile.

31 aug. 2022, 14:24
Raluca Podea are probleme grave de sănătate: „Îmi face perfuzii în fiecare zi, nu pot să mă ridic din pat”
Raluca Podea are cu probleme grave de sănătate

Raluca Podea are probleme grave de sănătate. Blondina a mărturisit că nu se simte deloc bine, medicii vin acasă şi îi administrează perfuzii în fiecare zi pentru că nu se poate ridica din pat. Trebuia să meargă şi în vacanţă, iar din cauza stării, nu a putut.

Raluca Podea are probleme grave de sănătate

Am niște amețeli groaznice, abia văd să merg! Îmi face perfuzii în fiecare zi. Am avut Covid, am ieșit din perioada de carantină, dar încă sunt pozitivă. Cam de două săptămâni și jumătate, trei, sunt într-o stare super nașpa.

Adică perioada de incubare a Covid-ului, perioada Covid-ului, acum, după recuperare. La spital nu am ajuns, vine acasă ( n.r. medicul) și îmi face perfuzii în fiecare zi. Nu aș vrea să mă duc să stau prin spital. Fără vitamine și fără să pot să iau medicamente să mă ridic din pat, nu am putut.

Trebuie să dorm, să stau în pat, să mă odihnesc… niște chestii ciudate. Eu nu sunt bolnavă, nu am boli…A fost foarte greu pentru mine din prisma faptului că am mari amețeli. Nu am direcție, mă iau valuri de amețeală. Am avut perioade în care nu am putut să conduc. Trebuia să plec în vacanță, trebuia să mergi să rezolv înscrierea copilului la școală, el trece în clasa a noua.”, a declarat Raluca Podea, la Antena Stars.

Citeşte şi: Raluca Podea are o superstiţie când pune murături: „Dacă faci dragoste înainte, se veştejesc”

Raluca Podea l-a uitat pe Florin Pastramă

Raluca Podea a avut o relație cu Florin Pastramă, însă cei doi s-au despărţit după ce bărbatul a început o idilă cu Brigitte Sfăt pe durata filmărilor de la show-ul  Ferma, de la Pro TV.

Pe o rețea de socializare, blonda a postat o fotografie în care apare sărutându-se pasional cu noul bărbat din viața ei. „Eu nu pot să mă prefac, sunt bine, sunt fericită”, a spus Raluca Podea. Bărbatul este originar din Brăila. Tânărul este un prosper afacerist care s-a remarcat în lumea bună din Capitală după ce a intrat în grațiile unor celebre domnișoare.