NOI PROTESTE. Pompierii greci au ieşit în stradă VIDEO

Publicat: Miercuri, 30 Mai 2012 23:56 // Actualizat: Joi, 31 Mai 2012 11:21 // Sursa: România TV

Pompierii greci au ieşit pe străzi! Nu să stingă incendii, ci pentru un protest în masă.

Ei sunt nemulţumiţi că, până în acest moment, contractele lor de muncă nu au fost reînnoite. Protestele au avut loc la Atena. Aproape 2.000 de pompieri riscă să-şi piardă slujbele, deoarece contractele lor nu au fost reînnoite.

Grecia renunţă la serviciile a 2.000 de pompieri experimentaţi, chiar înainte de sezonul incendiilor. Mulţi pompieri se plâng că nu au mai fost plătiţi de aproape un an.

"Nu am mai fost plătit din iunie şi acum nici măcar nu m-au angajat. Asta înseamnă că nu voi avea numărul de ore de lucru pentru a beneficia de ajutor de la stat. Prin urmare nu am ce să fac anul acesta. Lucrez aici de 7 ani. Ce se întâmplă? De ce nu vor să ne angajeze? Sunt probleme prin păduri, o să rămână fără pompieri, iar ei nu ne angajează. Statul are bani, dar noi nu suntem plătiţi. Unde se duc banii?", s-a plâns unul dintre pompierii care aşteaptă reînnoirea contractelor de muncă.

Până acum, în fiecare vară, statul angaja pompieri, din cauza incendiilor frecvente de vegetaţie. În Grecia, pompierii lucrează 6 luni, iar restul anului beneficiază de ajutor de la stat.

 

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
ajutor de la stat contracte de muncă Grecia greva pompierilor incendii păduri salarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
03 iun 03:05
Votează email 0 email
...

Pompierii greci au ieşit pe străzi! Nu să stingă incendii, ci pentru un protest în masă. Citește mai departe...
...
31 mai 03:06
...padding:5px 5px 5px 0px;"> Pompierii greci au ieşit pe străzi! Nu să stingă incendii, ci pentru un protest în masă. Citește mai departe… RTV.NET – Stiri –...
1
EUR
4.8698
RON
30 Sep
noapte 12 °
zi 18 °
Ultimele joburi adaugate
24 H