Noi reguli pentru cei care vor să meargă la plajă. Se vor forma cozi ca la supermarket

Autorităţile spaniole au anunţat redeschiderea plajelor începând cu 25 mai. De asemenea, au fost anunţate mai multe reguli pentru a limita răspândirea noului coronavirus, potrivit The Sun. 

21 mai 2020, 13:55
Noi reguli pentru cei care vor să meargă la plajă. Se vor forma cozi ca la supermarket

Pentru a limita răspândirea coronavirusului, autorităţile din Spania au stabilit câteva reguli. Astfel, cei care vor să meargă la plajă vor trebui să respecte distanţa de cel puţin doi metri dintre grupurile de maxim 15 persoane. 

Reglementările de igienă vor trebui implementate și ele, iar toaletele și dușurile sau vestiarele vor fi interzise.

Toate obiectele personale (de exemplu prosoapele) vor rămâne într-un spațiu bine definit de 2 metri, evitând astfel contactul cu alte persoane. Măștile vor fi și ele obligatorii dacă există persoane în jur.

Resorturile vor programa din timp sosirea turiştilor şi vor folosi drone cu senzori pentru a comunica dacă sunt locuri libere rămase pe plajă. Astfel, este posibil ca pe plaje să se formeze cozi ca la supermarket, iar cine dorește să meargă să stea la soare va trebui să verifice aplicația ca să vadă dacă este aglomerat sau nu.

Foarte puține plaje vor folosi panouri fiindcă sunt foarte scumpe. Cele mai multe plaje se bazează pe umbrele, urme în nisip și corzi care să delimiteze spațiile disponibile.

Citeşte şi Puhoi de oameni pe plajele din Grecia! Mii de oameni s-au înghesuit la malul mării


loading...
Partenerii noștri