Noi restricţii în Hunedoara. Restaurantele şi cafenelele din 16 localităţi se închid

Restaurantele şi cafenelele din 16 localităţi din judeţul Hunedoara, printre care şi municipiul Vulcan, din Valea Jiului, nu mai pot desfăşura activităţi de alimentaţie publică în spaţiile interioare, începând de marţi, din cauza creşterii cazurilor de COVID-19.

RomaniaTV.net
06 oct. 2020, 10:47
Noi restricţii în Hunedoara. Restaurantele şi cafenelele din 16 localităţi se închid

Conform unei hotărâri adoptate de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, restricţia se aplică în localităţile unde incidenţa cumulată a cazurilor confirmate cu COVID-19, în ultimele 14 zile, trece peste pragul de 1,5 cazuri la 1.000 locuitori.

Această măsură se aplică şi în cazul pensiunilor sau al altor unităţi de cazare şi la sălile de jocuri de noroc, licenţiate, care funcţioneaza în interiorul clădirilor.

BILANŢ coronavirus 6 octombrie. RECORD de decese şi de pacienţi la ATI. Numărul cazurilor noi de COVID-19 a trecut iar de 2.000

Record de decese şi de pacienţi la ATI, anunţat de Grupul pentru Comunicare Strategică. Autorităţile au anunţat că 73 de persoane infectate cu noul coronavirus au murit. Până acum cei mai mulţi morţi fuseseră anunţaţi în data de 1 septembrie 2020 – 60 de oameni. De asemenea, numărul pacienţilor în stare gravă internaţi la Terapie Intensivă a depăşit 600. Mai mult, 2.121 de cazuri noi au fost raportate la 6 octombrie după efectuarea a 23.476 de teste.