Noi SANCŢIUNI în cazul copilului UCIS de câini. Directori din Primăria Sectorului 2, propuşi pentru demitere

Doi directori din Primăria Sectorului 2 al Capitalei au fost sancţionaţi, a anunţat Biroul de presă al Primăriei condusă de Neculai Onţanu. De asemenea, edilul a sesizat Comisia de Disciplină constituită la nivelul Primăriei Sectorului 2 cu propunerea de desfacerea contractului de muncă a celor doi directori.

RomaniaTV.net
04 sept. 2013, 09:04
Noi SANCŢIUNI în cazul copilului UCIS de câini. Directori din Primăria Sectorului 2, propuşi pentru demitere

„Primarul Neculai Onţanu a emis miercuri dispoziţia de sancţionare a lui Aurel Dobrilă, director generalal Poliţiei Locale a Primăriei Sectorului 2, şi a Isabelei Hurjui, director general al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 2, pentru lipsa de reacţie în realizarea atribuţiilor ce revin, conform legii, celor două instituţii în legătură cu cazul copilului omorât de câinii comunitari pe terenul unei firme private”, se arată într-un comunicat al Primăriei Sectorului 2.

De asemenea, edilul a înaintat Comisiei de Disciplină constituită la nivelul Primăriei Sectorului 2 propunerea pentru desfacerea contractului de muncă a celor doi directori.

Tot miercuri, poliţiştii de la secţia 7 din Bucureşti, pe raza căreia s-a întâmplat tragedia, au decis să sancţioneze proprietarul terenului pe care se aflau câinii fără stăpân, precum şi paznicul.