Noi schimbări la WhatsApp. Utilizatorii vor putea folosi o nouă funcţie pentru a salva memoria telefonului

Schimbări pentru utilizatorii aplicaţiei WhatsApp! Se modifică modul în care e administrat spaţiul de pe telefonul mobil pentru a salva memorie.

RomaniaTV.net
03 nov. 2020, 12:04
Noi schimbări la WhatsApp. Utilizatorii vor putea folosi o nouă funcţie pentru a salva memoria telefonului

Noul update vine în sprijinul utilizatorilor şi îi ajută pe aceştia să şteargă mai uşor fişierele care ocupă spaţiu în telefon pentru a salva memoria dispozitivului, având în vedere că nu toţi au telefoane performante, potrivit TheVerge.

Această nouă funcţie va deveni disponibilă la nivel mondial începând cu această săptămână. Utilizatorii o vor putea găsi în Setări – Stocare și date – Administrează stocare.

În acest fel, sptaţiul de pe WhatsApp va fi mai uşor de eliberat, selectând opţiunile „Mesaje redirecționate de multe ori” sau „Mai mari de 5 MB”.

Alte schimbări la aplicaţia WhatsApp

Reprezentanţii aplicaţiei au anunţat recent o altă funcţie nouă, şi anume cea de shopping. Utilizatorii vor putea comanda produse direct din ferestrele de chat, în același mod în care o pot face deja pe Facebook și Instagram.

Achiziția începe cu un mesaj trimis de utilizator magazinului din care dorește să achiziționeze, în care întreabă despre tipul de produs pe care vrea să-l cumpere. Ulterior, compania răspunde cu un catalog ce cuprinde produsele care corespund.

De asemenea, utilizatorul poate adresa şi alte întrebări legate de produsele care-l interesează, înainte de a face achiziţia, iar magazinul va trebui să folosească, cel mai probabil, un bot pregătit să ofere răspunsuri la toate întrebările. Utilizatorul poate face achiziţia direct din fereastra de chat în care vorbit cu bot-ul magazinului.


loading...