Carburaţii continuă se se scumpească. Benzina a depășit 8 lei pe litru la aproape toate stațiile de alimentare din România

Benzina a depășit 8 lei pe litru la aproape toate stațiile de alimentare din țară, iar motorina se apropie tot mai mult de 9 lei.

15 mai 2022, 10:14
Carburaţii continuă se se scumpească. Benzina a depășit 8 lei pe litru la aproape toate stațiile de alimentare din România

Noi scumpiri la carburaţi în România. Benzina standard se vinde duminică, 15 mai, în Bucureşti cu 7.94 lei per litru la o staţie Petrom din zona Eroilor. Dar cele mai multe staţii de alimentare Petrom din Capitală vând litrul de benzina standard la preţ de 8 lei, potrivit monitorulpreturilor.ro.

Benzina premium se vine cu preţuri cuprinse între 8.1 lei şi 8.47 lei pe litru, cel mai mare fiind la staţii Petrom din Bucureşti.

Citeşte şi: Mircea Coșea dă cărțile pe față: „Inflația este în beneficiul statului, care-și canibalizează și sabotează propria economie”

Motorina standard are preţuri cuprinse între 8.77 lei per litru şi 8.8 lei, cel mai mare preţ la o staţie Lukoil.

Motorina premium se vine duminică, în Bucureşti, cu preţuri cuprinse între 9.13 lei pe litru, la o staţie de alimentare Petrom din zona Eroilor, şi 9.16 lei, la o staţie Lukoil din Sălăjan.

Citeşte şi: Pensii 2022. Vestea mult aşteptată de milioane de pensionari. Marius Budăi a anunţat că lucrează la rezolvarea inechităţilor