Noi termene de finalizare pentru Pasajul de la Piaţa Sudului şi Arcul de Triumf

Publicat: Joi, 30 Iunie 2016 15:33 // Actualizat: Joi, 30 Iunie 2016 15:35 // Sursa: romaniatv.net

Guvernul a prelungit termenele de finalizare pentru lucrările de la Pasajul de la Piaţa Sudului şi Arcul de Triumf până la 30 octombrie 2016, a declarat, joi, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

Termenul de finalizare pentru lucrările de la Pasajul de la Piaţa Sudului şi Arcul de Triumf, stabilit pentru data de 30 iunie 2016, a fost prelungit de către Guvern până la 30 octombrie 2016, în acest moment fiind nevoie de semnarea unor acte adiţionale şi efectuarea unor plăţi, a anunţat, joi, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, potrivit Mediafax.

"Guvernul, prin autorităţile care se ocupă de monitorizarea fondurilor europene, a prelungit termenul pentru aceste proiecte la 30 octombrie, tocmai pentru că era nevoie de semnarea unor acte adiţionale, iar fosta administraţie nu a iniţiat negocieri pentru a semna aceste acte. (...) Din acest motiv, termenul de astăzi (30 iunie) a fost prelungit de Guvern pentru această dată, dar este un termen acoperitor, cel puţin în cazul Arcului de Triumf nu se pune problema unei noi prelungiri după acest termen (30 octombrie)", a declarat Gabriela Firea.

Întrebată dacă Primăria poate continua investiţia fără să poată pierde fondurile europene alocate până acum, Gabriela Firea a spus că acesta este un lucru sigur şi că "până pe 30 octombrie este termenul aprobat de Guvern."

Ultimul termen de finalizare al lucrărilor la Pasajul de la Piaţa Sudului şi Arcul de Triumf fusese stabilit pentru data de 30 iunie 2016.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
arc de triumf Gabriela Firea pasaj piata sudului proiecte bucureşti
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
30 iun 15:56
... Guvernul a prelungit termenele de finalizare pentru lucrările de la Pasajul de la Piaţa Sudului şi...
30 iun 15:46
...Sudului şi Arcul de Triumf până la 30 octombrie 2016, a declarat, joi, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea. Citește mai departe… Sursa: romaniatv.net ...
1
EUR
4.8378
RON
05 Jul
noapte 22 °
zi 35 °
Ultimele joburi adaugate
24 H