Noi veşti despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher. Temerile fanilor se adeveresc

Michael Schumacher a suferit un accident teribil la schi, în decembrie 2013, iar de atunci familia fostului mare pilot din Formula 1 s-a ferit să ofere detalii despre starea de sănătate a acestuia. Luna trecută s-a lansat și un documentar emoționant, dar soția septuplului campion a menținut suspansul.

08 oct. 2021, 19:02
Noi veşti despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher. Temerile fanilor se adeveresc

În cele din urmă, Piero Ferrari, miliardarul care s-a căsătorit cu românca Romina Gingașu, a venit cu o veste pe care nimeni nu își dorea să o audă despre Michael Schumacher. Fiul legendarului Enzo Ferrari, fondatorul companiei care produce bolizii de lux care îi poartă numele, a rupt tăcerea și a oferit detalii cutremurătoare.

„Îmi pare rău că vorbim despre el, astăzi, ca și cum ar fi mort. El nu a murit, este acolo, dar nu poate comunica„, a dezvăluit Piero Ferrari în timpul unei ceremonii care a avut loc la Roma, anunță As.ro.

S-au adeverit astfel cele mai mari temeri. Mick Schumacher, fiul legendei din Formula 1, lăsase să se înțeleagă că nu poate discuta cu tatăl său.

„Când mă gândesc la trecut îmi vin în minte imaginile cu noi patru (n.r Michael Schumacher, Corinna, Gina-Maria și Mick) din copilărie. Îmi amintesc cu bucurie de acele vremuri. După accident, aceste experiențe tipice pentru o familie normală au dispărut.

După părere mea acest lucru este foarte nedrept. Cred că eu și tatăl meu ne-am înțelege altfel acum. Cred că am putea discuta despre alte lucruri, pentru că amândoi am vorbi într-un limbaj similar, limbajul motorsportului.

Cred că am avea mult mai multe de vorbit de acum. Mereu mă gândesc cât de tare ar fi să pot discuta cu el despre aceste lucruri, despre curse. Aș da totul pentru câteva astfel de momente. Îmi doresc să pot să devin și eu la fel de puternic precum el„ a spus Mick Schumacher, într-un documentarul despre viața tatălui său, lansat pe 15 septembrie.

Îngrijirile medicale acordate lui Michael Schumacher costă aproape 1 milion de euro pe lună

Fostul pilot de Formula 1 în vârstă de 52 ani, nu a mai apărut în public din decembrie 2013, când a fost victima unui grav accident de schi la Meribel, în Alpii francezi, iar de atunci familia sa a păstrat secretul în privinţa stării sale de sănătate.

„Orice s-a întâmpla, voi face tot ce pot. Cu toţii o vom face. Încercăm să continuăm să fim familia pe care Michael o iubeşte.Ne continuăm viaţa. În rest, totul este privat. Michael mereu ne-a proteja, iar acum este rândul nostru să o facem„ a declarat și Corinna Schumacher.

Soția lui Michael Schumacher a făcut eforturi uriașe în toată această perioadă. Din estimările apărute în presă, cheltuielile cu îngrijirea celui care a câştigat şapte titluri mondiale se ridică la 191.000 de euro pe săptămână.

„Le mulțumesc doctorilor și mai ales Corinnei, care a vrut ca Michael să supraviețuiască. Și a făcut-o, dar cu anumite consecințe. Acum luptă împotriva acestor consecințe și sper ca lucrurile să fie din ce în ce mai bune. Am petrecut mult timp alături de ea de când Michael a avut acel accident grav, pe 29 decembrie 2013.

E o femeie puternică și a preluat conducerea familiei. Nu a avut altă opțiune. Sperăm ca situația să se îmbunătățească, el a fost salvat de soția lui”, a spus Jean Todt pentru nemţii de Bild.

Citeşte şi: Iulia şi Christian Sabbagh s-au împăcat: „A fost o glumă, acum ne ţinem de mână. Oricum de iubim…”