Nokia Belle, disponibil pentru instalare şi pentru utilizatorii din România

Utilizatorii de smartphone-uri cu Symbian ^3 îşi pot actualiza acum telefonul cu noul sistem de operare Nokia Belle, care  vine cu un nou look. Sistemul este disponibil în România începând de miercuri.

08 feb. 2012, 09:30
Nokia Belle, disponibil pentru instalare şi pentru utilizatorii din România

Cu Nokia Belle, utilizatorii îşi vor putea transforma smartphone-ul Nokia N8, Nokia E7, Nokia E6, Nokia X7, Nokia C6-01, Nokia C7 sau Nokia Oro, beneficiind de o serie întreagă de îmbunătăţiri. Nokia Belle pentru Nokia 500 va fi disponibil în următoarele săptămâni.

“Sistemul de operare Nokia Belle aduce îmbunătăţiri semnificative în ceea ce priveşte aspectul, performanţa şi experienţa de utilizare”. Nokia Belle va transforma atât de mult această experienţă, încât utilizatorii vor avea sentimentul că folosesc un nou telefon”, a declarat Marcus Störkel, General Manager Nokia România şi Ungaria.

Nokia Belle oferă mai multe opţiuni de personalizare. Numărul ecranelor principale creşte de la trei la şase, astfel că, prin doar câteva atingeri, utilizatorii pot accesa toate aplicaţiile şi serviciile preferate. Noile widget-uri, acum mai mari, afişează aplicaţiile cele mai importante direct pe ecranul principal, acestea fiind mereu la îndemână. Pentru a muta o pictogramă de pe un ecran principal pe altul, utilizatorii trebuie doar să apese lung pictograma şi apoi să o mute cu degetul pe alt ecran.

Instalarea Nokia Belle necesită conectarea terminalului mobil la un PC. Utilizatorii trebuie să se asigure că au instalată pe PC cea mai nouă versiune a Nokia Suite (3.3 sau mai recentă) şi apoi să conecteze telefonul la computerul personal cu ajutorul unui cablu USB. Tutorialul pas cu pas pentru descărcarea actualizării poate fi urmărit aici.