„Noaptea Devoratorilor de Publicitate” are loc sâmbătă la Berăria H

"Noaptea Devoratorilor de Publicitate" va avea loc sâmbătă, 21 noiembrie 2015 începând cu ora 21.00, la Berăria H din Bucureşti. În deschiderea proiecţiilor va concerta Simona Radu, iar show-ul va fi animat de Tiberiu Popovici MC.

RomaniaTV.net
17 nov. 2015, 15:26

Formatul spectacolului, cunoscut deja de publicul de gen, cuprinde 4 calupuri cu spot-uri publicitare generaliste, prezentate în premieră publicului din România, înscriindu-se astfel în sfera occidentală a evenimentelor de acest tip, tonul fiind dat de deschiderea mondială de la Paris.

„Pentru al treilea an consecutiv, Republika asigură comunicarea digitală a unuia dintre cele mai aşteptate evenimente româneşti din lumea advertising-ului: Noaptea Devoratorilor de Publicitate. Ca în fiecare an, agenţia noastră a venit cu un concept simpatic pentru site-ul evenimentului, construit, de această dată, în jurul Devoratorului, mascota înfometată după spoturi”, a declarat Justin Kadima, General Manager Republika.

În 1973 când Jean Marie Boursicot, pe atunci un puşti de 10 ani, fascinat de reclamele văzute la televizor şi în sălile de cinema, a început să colecţioneze casete cu filme şi spoturi publicitare. Consecvent pasiunii sale, el este astăzi menţionat în Cartea Recordurilor drept cel mai important colecţionar de spoturi şi reclame din lume, deţinând peste 800.000 de spoturi.

„Ca producător general al evenimentului am organizat prima ediţie în 1995. Am văzut succesul spectacolului în Franţa şi am hotarât să risc aducând un spectacol unic în România. „Noaptea Devoratorilor de Publicitate” se reinventează în ultimii trei ani cu sprijinul agenţiei Republika, ei susţinând campania de promovare a evenimentului prin rebranding-ul site-ului www.devoratori.ro”, declară Dan Chişu.

Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, în oficiile Poştei Române, în Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro şi în magazinele Germanos.