Nora Mork a semnat pe doi ani cu CSM Bucureşti

Nora Mork (27 de ani, 1,68 m), jucătoarea care a impresionat în ultimii ani la Gyor, a semnat un contract pe doi ani cu CSM Bucureşti. Informaţia este confirmată chiar de handbalistă, într-un interviu acordat pentru TV 2 din Norvegia.

RomaniaTV.net
28 feb. 2019, 12:49
Nora Mork a semnat pe doi ani cu CSM Bucureşti

Nora Mork a semnat cu CSM Bucureşti pe doi ani. Handbalista a jucat din 2016 pentru Gyor, însă n-a mai jucat de un an, din cauza unei accidentări grave.

Cristina Neagu a cerut UN SALARIU COLOSAL pentru a rămâne la CSM Bucureşti. Răspuns oficial al Primăriei Capitalei

„Mă simt uşurată în ceea ce priveşte viitorul meu, am pace. CSM Bucureşti este o echipă foarte bună, care va fi şi mai bună”, a declarat Nora Mork.

„Sunt entuziasmata sa anunt ca am semnat un contract pe 2 ani cu CSM Bucuresti, un club care crede in mine si in calitatile mele. Sunt mai motivata ca niciodata sa revin pe teren, sa progresez ca jucatoare si sa imi continui cariera la unul dintre cele mai bune cluburi din lume. Am mari asteptari pentru echipa si consider ca putem reusi lucruri grozave impreuna in urmatoarele sezoane. Acum ma voi concentra pe restul sezonului la Gyor. Credeti-ma, ma voi bucura de fiecare moment alaturi de colegi si fani” a scris  Nora Mork pe Instagram.