Norica Nicolai: Plec din partid dacă PNL părăseşte ALDE

Europarlamentarul Norica Nicolai a anunțat că va părăsi Partidul Național Liberal dacă, sâmbătă, în cadrul Congresului PNL, se va vota trecerea din Grupul ALDE și Internaționala Liberală la Grupul PPE. 

RomaniaTV.net
27 iun. 2014, 18:11
Norica Nicolai: Plec din partid dacă PNL părăseşte ALDE

„Eu am venit în acest partid pentru un crez și pentru un set de valori. În Statutul partidului aveam clar prevederea că facem parte din ALDE, azi ea a fost eliminată. Mâine vom decide ce vom face. Eu rămân în ALDE, se pare că PNL nu! Eu încă mai sper să rămânem acolo unde ne e locul”, a spus europarlamentarul PNL la Antena 3.

„Eu am crezut în Crin Antonescu. Am crezut în acel Crin Antonescu cu care am făcut campanie electorală cot la cot. Se pare că el s-a schimbat radical.”, a mai spus Norica Nicolai.

„Mă uitam zilele trecute pe declarațiile din timpul când Traian Băsescu voia să ducă PNL înspre PDL și el s-a ridicat și a apărat unicitatea PNL, autenticitatea PNL. Acel Antonescu îl voiam, nu pe cel care în campania electorală îl avertiza pe Victor Ponta că va ajunge să îl regrete pe Traian Băsescu”, a comentat ea negocierile de fuziune dintre PNL și PDL.