NOROC CHIOR: O tânără a scăpat nevătămată după ce a căzut sub metroul din Praga VIDEO

O tânără din Republica Cehă a scăpat nevătămată după ce a căzut sub un tren care tocmai venea într-o staţie de metrou din Praga, relatează marţi AFP. Ea a reapărut întreagă peste câteva minute, între două vagoane, şi a urcat înapoi pe peron, potrivit Agerpres.

RomaniaTV.net
02 iul. 2013, 19:28
NOROC CHIOR: O tânără a scăpat nevătămată după ce a căzut sub metroul din Praga VIDEO

Tânăra, care părea să fi adormit în picioare, s-a dezechilibrat şi a căzut între şine, chiar înainte de venirea unei rame în staţie.

‘O înregistrare video arată că femeia nu şi-a putut ţine echilibrul. S-a clătinat şi a căzut pe linie’, a declarat purtătoarea de cuvânt a poliţiei Eva Kropacova într-un comunicat publicat pe internet.

‘În mod miraculos, femeia s-a ridicat, şi-a scuturat hainele de praf şi a plecat’, a relatat purtătoarea de cuvânt a poliţiei, adăugând că tânăra, care a refuzat orice ajutor medical, dar şi alcooltestul, a explicat că era ‘pur şi simplu obosită’.

În imagini se vede cum un pasager încearcă zadarnic să o prindă pe femeie, care cade cu câteva secunde înainte de sosirea trenului. După ce trenul se opreşte, mai mulţi pasageri aşezaţi în genunchi pe peron o ajută să urce înapoi, între două vagoane.

‘Între şine este un spaţiu foarte adânc, şi dacă cineva cade înăuntru rama de metrou este cu mult deasupra şi nu îl atinge’, a explicat pentru France Presse un purtător de cuvânt al administraţiei transporturilor în comun din Praga, Petr Vorlicek.