Noroc cu carul de Anul Nou. Un bărbat a devenit milionar după ce a jucat la loterie

Un bărbat din Marea Britanie a devenit mai bogat cu 115 milioane de lire sterline chiar în noaptea de Anul Nou, la Loteria EuroMillions.

02 ian. 2019, 10:40
Noroc cu carul de Anul Nou. Un bărbat a devenit milionar după ce a jucat la loterie

Un britanic a păşit în 2019 mai bogat cu 115 milioane de lire sterline, sumă câştigată cu un bilet la loteria EuroMillions, a cărei tragere a avut loc marţi, conform DPA.

Norocosul jucător la loto ocupă locul 4 în clasamentul celor mai mari câştiguri din istoria jocurilor loto din Marea Britanie. Suma exactă câştigată de acesta este de 114.969.775,70 lire sterline, conform Loteriei Naţionale britanice, informează Agerpres.

Alţi 10 jucători au câştigat câte 1 milion de lire sterline la tragerea de Anul Nou.

Citeşte şi Un bărbat a descoperit după şase săptămâni că a câştigat la loteria EuroMillions 76 de milioane de lire sterline

Numerele câştigătoare au fost 01, 08, 11, 25, 28, iar numerele speciale EuroMillions Lucky Star au fost 04 şi 06, potrivit Agerpres.

În iulie 2011 soţii scoţieni Colin şi Chris Weir au devenit cei mai norocoşi europeni din istorie, câştigând la loterie peste 161 milioane de lire sterline. Ei au acceptat să facă o fotograie cu cecul pentru această sumă, iar o săptămână mai târziu au fost nevoiţi să se mute după ce apartamentul lor a fost luat cu asalt de oameni care le cereau bani.