NOROC fără limite pentru această zodie! Camelia Pătrășcanu dezvăluie care sunt zodiile care se umplu de BANI și DRAGOSTE în noul an

Anul 2024 va reprezenta pentru unii dintre nativi exact schimbarea de care aveau nevoie. Astrele pare că s-au aliniat special pentru ei, iar norocul le bate la ușă, exact așa cum au visat. Camelia Pătrășcanu a dezvăluit care sunt zodiile care strălucesc anul acesta.

12 ian. 2024, 14:02
NOROC fără limite pentru această zodie! Camelia Pătrășcanu dezvăluie care sunt zodiile care se umplu de BANI și DRAGOSTE în noul an

Horoscop Camelia Pătrășcanu. În cursul anului 2024, oportunitățile ne surâd tuturor, deoarece Jupiter își face prezența simțită în Gemeni începând cu sezonul de vară. Noroc își face simțită prezența în diverse aspecte ale vieții noastre, iar tranzitul lui Jupiter reprezintă o șansă de revitalizare mentală și îmbunătățire a relațiilor interpersonale. Cu cât suntem mai deschiși, cu atât se deschid mai multe uși pentru noi.

Citește și: Horoscop Camelia Pătrăşcanu. Zodia care va primi lovitură după lovitură în 2024. Noul an reprezintă o lecție care le va schimba viața definitiv

Revigorarea mentală aduce cu sine și o doză de noroc. Este esențial să permitem ideii că putem schimba direcția vieții noastre să pătrundă în gândirea noastră. Jupiter ne amintește că avem alternative practice în viață, și nu doar o singură cale.

Lunile de vară se anunță a fi extrem de promițătoare. Începând cu luna iunie, norocul ne zâmbește, iar intrarea lui Marte în Gemeni, începând cu 20 iulie, adaugă un impuls favorabil. Norocul derivă din abilitatea de a privi în perspectivă, de a avea planuri alternative (B și C). Nu ar trebui să ne temem de închiderea unei căi, deoarece avem resurse pentru a explora alte opțiuni. Desigur, există aspecte mai complicate, cum ar fi cuadratura cu Saturn, care poate duce la prăbușirea unor credințe, dar important este să nu ne pierdem în dezamăgire și regret, ci să continuăm să ne îndreptăm înainte pe propriul nostru drum.

Predicțiile oferite de Camelia Pătrășcanu – Care sunt zodiile care au noroc în 2024

„Pentru Berbeci, este o deschidere care poate fi legată de drumuri, de călătorii, de mutări. Își pot desfășura activitatea în străinătate sau alt oraș. Pentru alții e o mutare cu studiile. Mulți dau niște examene acolo unde au abandonat niște studii și pot avea noroc.

Taurii au norocul dat de bani, de felul în care îi câștigă și de felul în care își valorifică frumoasele lor capacități practice. Fac bani din mai multe activități colaterale, nu doar din cea principală. Norocul e dat de a-și vedea interesul și de a evita pierderea timpului cu anumiți prieteni.

Gemenii au parte de o reconectare cu sinele și încrederea în propriile forțe, după un an în care au fost cam fleșcăiți. Jupiter le dă chef, drag, tonus, reafirmare. Se eliberează de constrângeri, unele mentale, convingeri care îi limitează.

Pentru Raci, norocul vine prin închiderea unor canale prin care pierd energie. Pot fi crezuri, himere, vise, lucruri pe care le credeau despre alții. Închid niște supurări emoționale și au șansa să se pună la adăpost, să fie mai sănătoși.

Pentru Lei, apare dorința de a ieși în evidență, de a face valuri. Încalcă regulile și surprind asistența. Fac lucruri inovative despre care oamenii vorbească, lucruri emancipatoare. Au chef să fie marii revoluționari, aducând trenduri noi.

Fecioarele au deschiderea dată de autoritate, de funcții. Faptul că pot accede la un post mai înalt ar putea fi norocul lor. E vorba de un proiect cu rezultate bune. Au șansa să promoveze din vară sau să devină persoane de bază în instituția lor și să fie creditate cu respect, cu ascultare. Știu să valorifice cunoștințele pe care le-au acumulat. Un an vor avea parte de acest aspect pe harta lor.

Pentru Balanțe, norocul e dat de călătorii, de contacte cu oameni care vin cu alte informații și idei. Mentorii pot fi de succes pentru ei, căci sunt bine ghidați, bine sfătuiți. Au nevoie de cursuri și pregătire cu aceste persoane.

Scorpionii au un Jupiter care aduce colaborări bune cu persoane bine pregătite prin care le vin și lor niște bani. Se bazează pe dibăciile colaboratorilor și ideilor oamenilor din preajma lor. Scorpionii știu să valorifice ideile altora și caută oamenii cu talent, cu potențial mental, cu descurcăreală.

Săgetătorii au un aspect care vizează norocul ce vine prin parteneriate. Pot fi contracte și rămân doar cele avantajoase. Au un simț al afacerilor extraordinar. Indiferent de crezurile lor, au spirit de convingere, știu unde și cum să accentueze adevărurile pe care vor să le aducă la lumină. Jupiter poate aduce și noroc sentimental.

Capricornii au muncă bună în proiecte noi, provocatoare. E o împrospătare a muncii lor, a dibăciilor lor. Pot transforma un hobby într-o activitate prosperă. Alții pot diversifica activitatea pe care o fac, o maleabilizează.

Vărsătorii au bucuria de a fi, de a trăi. Norocul e dat fix de această bucurie, pe care o au în tot ceea ce fac. Identifică acele activități care li se potrivesc lor. Dezvoltă niște proiecte în jurul unor hobby-uri.

Peștii au norocul dat de coerență, centrare, de cât de bine sunt conectați la ei înșiși. Liniștea din casă e norocul lor, tabieturile pe care și le formează le conferă stabilitate și de aici vine și bunăstarea. Unii Pești se pot muta într-o altă casă pentru un confort sporit.”, a dezvăluit Camelia Pătrășcanu pentru Fanatik.

Citește și: Horoscop Camelia Pătrăşcanu 2024. Zodiile binecuvântate tot anul, au parte de grămezi de bani şi potop de dragoste, iar sănătatea este de oţel