Norocul este de partea lor în luna octombrie. Zodiile care primesc mai mulţi bani în următoarea perioadă

Dacă pentru unele zodii luna octombrie a adus noroc din plin în plan personal, pentru altele a adus noroc de bani. Astfel, câteva zodii vor reuși să câștige sume importante de bani, ceea ce nu va face decât să le bucure teribil.

11 oct. 2018, 06:51
Norocul este de partea lor în luna octombrie. Zodiile care primesc mai mulţi bani în următoarea perioadă

Gemeni

Prima parte a lunii octombrie le va aduce mici probleme financiare, Gemenii vor reuși să câștige o sumă importantă de bani, în preajma zilei de 16 octombrie, întrucât Mercur este generos cu acești nativi. Totuși, este important să fie cumpătați, deoarece au tendința să-i risipească fără rost.

Citeşte şi REZULTATE LOTO 6 DIN 49 7 octombrie 2018, Loteria Naţională a omologat rezultatele de duminică

Săgetător

Împrumuturile pe care le-ai acordat în ultima perioadă vor fi recuperate în această lună, fapt pentru care vei avea un buget mare. Iar dacă vei reuși să-ți ții în frâu cheltuielile inutile, fii sigur că te vei bucura din plin de banii pe care îi ai în conturi. Ba mai mult, sfârșitul lunii îți va aduce o sumă de bani consistentă.

Fecioară

Acești nativi au noroc de bani în luna octombrie. Astfel, ei își vor recupera sumele pe care nu le-au primit la timp. Au, însă, de plătit, câteva taxe și impozite, însă bugetul lor nu va avea de suferit.