NOROCUL în DRAGOSTE le surâde acestor TREI ZODII. Iubăreața Venus le dă undă verde în amor!

A fi îndrăgostit în decembrie este aproape ca o poveste cu zâne. Acesta este unul dintre cele mai frumoase momente ale anului, indiferent de locul în care te afli sau de climă. Există o atmosferă în aer care promovează unirea și romantismul.

07 dec. 2023, 06:47
NOROCUL în DRAGOSTE le surâde acestor TREI ZODII. Iubăreața Venus le dă undă verde în amor!

Săptămâna aceasta a început cu Venus în Scorpion, a urmat trigonul Venus cu Saturn. Mai târziu Luna a fost în conjuncție cu Venus, în timp ce aceasta este și în trigon cu Saturn. Hei Venus, încerci să ne spui ceva? Ceea ce am putea vedea în acest final de săptămână este o schimbare în atitudine care ne permite să acceptăm faptul că… ne descurcăm destul de bine în departamentul dragostei.

Norocul în dragoste se îmbunătățește pentru trei zodii până la finalul săptămânii!
Leu (23 iulie – 22 august)

Singurul lucru care te împiedică să te oferi în întregime persoanei pe care o iubești este că, în timpul unui tranzit precum trigonul Venus cu Saturn, doar „vrei să fii sigur că lucrurile sunt legitime”. Saturn aduce ideea de reguli și limite, iar tu simți că ești atât de aproape… dar nu chiar acolo încă. S-ar putea să ajungi să ai una dintre acele conversații ciudate cu partenerul tău doar pentru a lămuri câteva lucruri.

Citește și Horoscop special de Crăciun: Abundenţă financiară pentru 4 zodii de Sărbători

Lucrul bun este, și motivul pentru care faci parte din clubul „norocos” săptămâna aceasta, este că ei sunt mai mult decât bucuroși să se conformeze și, dacă ai o cerere, vor fi mai mult decât bucuroși să o îndeplinească. Partenerul tău simte că relația a avut întotdeauna nevoie să stabilească limite și reguli, așa că nevoia ta de a te exprima în acest moment va fi binevenită.

Veți fi ascultat și veți afla că asta este tot ce ai nevoie pentru a ajunge la următorul nivel, unde în cele din urmă vei putea pune eticheta „legitim” pe tot. Trigonul Venus cu Saturn îți aduce noroc și speranța unei vieți lungi împreună. Energiea ta naturală pozitivă este aprinsă în această săptămână, așa că pregătește-te pentru o săptămână plină de energie, plină de acțiune, distracție, romantism și dragoste.

Citește și Horoscop bani decembrie 2023. Mihai Voropchievici ştie zodiile care au parte de belşug în conturi. Este „luna sacilor de bani”

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)
Astrele au fost de partea ta chiar la începutul săptămânii, lăsându-vă pe tine și partenerul tău romantic cu opțiunea de a pune piesele la loc sau de a încheia totul odată pentru totdeauna. Desigur, nu există nicio modalitate în care amândoi să fiți de acord că s-a terminat. Veți vedea că multiplele tranzite ale lui Venus care te susțin sunt acolo nu doar pentru a te ajuta să repui piesele laolaltă, ci și pentru a reînnoi întreaga relație.

Ca Balanță, te bucuri cu adevărat când lucrurile merg ușor, iar în timp ce aceasta pare a fi o trăsătură comună în toți noi, de fapt nu este. Unii își doresc dramă și fac tot posibilul să creeze situații de stres doar pentru a vedea ce se va întâmpla, ca și cum asta ar provoca excitare într-o relație. Cu toate acestea, tu ești polul opus în acest caz, iar dragostea ta este de o importanță supremă pentru tine. Nu ești dispus să faci un eveniment teatral din asta.

În timp ce sentimente opuse tind să se strecoare în și afară din conversația ta în această săptămână, vei descoperi că acest fel de conversație te ajută să faci sens de relație în general și că, indiferent cât timp ai fost cu această persoană, poți încă să înveți mai multe despre ei pe măsură ce trece timpul. Acest lucru pare promițător și energizant pentru tine, dragă Balanță, deoarece vei realiza că aceasta este o săptămână importantă de „creștere” în viața ta amoroasă.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.