Zodiac CHINEZESC 24-30 aprilie 2023. Un proiect bănos vine! Mesajul de la întelepii din Orient pentru cele 12 zodii!

O saptamana plina de energie, cu potential pentru surprize neprevazute. Simtul umorului te ajuta sa treci mai usor peste anumite situatii, mai ales cand emotiile sunt mai puternice.

23 apr. 2023, 19:15
Zodiac CHINEZESC 24-30 aprilie 2023. Un proiect bănos vine! Mesajul de la întelepii din Orient pentru cele 12 zodii!

Iata zodiac chinezesc pentru saptamana 24-30 aprilie 2023. Din 22 ianuarie 2023 ne bucuram de Noul An al Iepurelui de Apa. Un an liniștit, chiar binevenit și necesar după anul feroce al Tigrului. Trebuie să mergem să ne căutăm un loc cald pentru a ne linge rănile și să ne odihnim după bătăliile de anul trecut. Bunul gust și rafinamentul vor răsări peste tot și oamenii vor înțelege puterea credinței. Credința este mai bună decât forța, iar diplomația va fi la loc de cinste. Un an în care vom acționa cu discreție și vom face concesii rezonabile fără prea mare efort. Atâta doar că trebuie să fim precauți că sa nu devenim prea indulgenți.

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana:

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan
Verifica de doua ori inainte sa predai orice lucrare. Desi nu iti sta in fire, este posibil sa grabesti lucrurile si sa faci greseli. Miercuri sau joi sunt sanse mari pentru un castig financiar. Poate ai noroc la o intalnire de afaceri si te implicit intr-un proiect banos, poate primesti o propunere de a schimba job-ul si sa ai un salariu mai mare. Daca esti singur, zambeste mai mult. Ai putea cuceri o persoana alaturi de care sa petreci restul vietii.

Horoscop rune 24-30 aprilie 2023. O perioadă anevoioasă, cu multe provocări. Sunt lupte de dus, schimbări neaşteptate de înfruntat

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol
Inceputul saptamanii se anunta excelent pentru actiunile ramase neterminate din diverse motive. Daca ai primit pana acum refuzuri sau promisiuni nefondate, de-acum acestea se transforma in certitudini. Pentru a reusi absolut orice iti doresti, ai nevoie de mai multa insistenta si perseverenta. Daca esti singur, weekend-ul ti-ar putea prilejui o intalnire cu o persoana speciala. Fa-ti planuri si pentru duminica. Dragostea pluteste in aer.

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru
O saptamana plina de energie, cu potential pentru surprize neprevazute. Simtul umorului te ajuta sa treci mai usor peste anumite situatii, mai ales cand emotiile sunt mai puternice. Evita orice incercare de a manipula oameni sau de a profita de ajumite conjuncturi in care cineva este in dezavantaj. De asemenea, discursul impulvis iti poate crea problem inutile. Examineaza-ti sentimentele, reinnoieste legatura cu prietenii adevarati si fa-ti planuri impreuna cu ei.

Citeste si Horoscop Urania 22 – 28 aprilie 2023. Mercur retrograd vine cu lecții importante de viață. Dorințele, planurile, sentimentele ascunse până acum vor ieși la iveală

Zodiac chinezesc saptamanal Iepure
Stai in compania oamenilor care te fac sa te simti bine. Este momentul prielnic sa reiei legatura cu anumiti oameni, sa faci pace cu unii membri ai familiei si sa tai orice legatura cu persoanele toxice din viata ta. Evita actiunile compulsive si fa din ras un medicament. Nu este exclus sa gazduiesti o petrecere sau sa pleci intr-o aventura alaturi de cei dragi.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.