Norocul la bani! Vârsta apogeului financiar, în funcţie de ziua săptămânii în care te-ai născut

Studiile astorlogilor, derivate din credinţele vechi, au conchis faptul că ar exista o legătură strânsă între ziua săptămânii în care s-a născut un om şi momentul vieţii sale în care acesta va atinge apogeul financiar. 

RomaniaTV.net
11 ian. 2014, 08:53
Norocul la bani! Vârsta apogeului financiar, în funcţie de ziua săptămânii în care te-ai născut

Se pare astfel ca ziua saptamanii in care te-ai nascut are un rol important in a canaliza energia avutiei, a banilor asupra propriei persoane, in asa fel incat sa iti poti dezvolta instinctul financiar maxim la o anumita varsta.

Astfel, exista diferente destul de mari in ceea ce priveste momentul vietii in care fiecare din noi atinge punctul maxim al avutiei, in functie de ziua saptamanii in care a fost nascut.

Te-ai nascut luni: Vei face bani cam coata viata, insa niciodata nu iti vor fi de ajuns. Asa ca apogeul tau financiar va veni undeva pe la sfarsitul vietii, cand vei putea spune in sfarsit ca esti multumit cu ceea ce ai agonisit. Varsta apogeului financiar: 63 de ani.

Te-ai nascut marti: Banii nu sunt principala ta problema in viata, insa intr-un fel sau altul te pricopsesti cu ei. Numai ca nu stii foarte bine sa investesti si de aceea, in ciuda faptului ca iti vor trece multi prin maini, nu vei face aproape niciodata avere. De aceea varsta apogeului financiar este frageda: 20 de ani

Te-ai nascut miercuri: Esti mereu in cautare de solutii financiare din cauza ca banii niciodata nu par sa se lipeasca de tine. De aceea vei incerca inca de tanar sa faci cat mai multi, prin toate mijloacele posibile. Vei atinge un apogeu finaciar pe la 30 de ani pe care il vei mentine constant.

Continaurea pe Lyla.ro