Nostradamus, predicţii terifiante pentru 2023: „Marele lider va ceda! Al treilea mare război va începe când marele oraş va arde”

Ultimii ani au fost dominati de schimbări climatice (care au adus cutremure, uragane), de apariția de boli noi si greu de tratat, de evolutie tehnologica sau decizii guvernamentale inadecvate. Toate acestea ne duc cu gandul la sfarsitul omenirii.

09 dec. 2022, 22:02
Nostradamus, predicţii terifiante pentru 2023: „Marele lider va ceda! Al treilea mare război va începe când marele oraş va arde”

Predictiile lui Nostradamus pentru 2023.  Iată doar câteva dintre predicțiile profetului, care conturează ideea unui viitor terifiant, departe de ceea ce ne-am fi imaginat:

Robotii vor conduce lumea
Din 2023, inteligența artificială va fi mult îmbunătățită si va depăși inteligența umană, ceea ce ar putea conduce la un scenariu apocaliptic precum cel pe care îl vedem în filme.

„Luna în plină noapte peste muntele înalt,

Noul înțelept cu un creier singuratic vede asta:

De către discipolii săi invitați să fie nemuritori,

Ochii spre sud. Mâinile în sân, trupurile în foc.”

Profeţia macabră a pustnicului Zosima din Munţii Rarău, zis „Nostradamusul României”. „O să fie mare măcel în oraşe. Greu de scăpat de ce o să fie!”

Mecanizare
Majoritatea previziunilor indică faptul că până în 2023, piața muncii se va prăbuși. Oamenii isi vor pierde locurile de munca si vor fi inlocuiti de mașini automate, care sunt sunt mult mai rentabile, deoarece nu cer salarii mai mari și nu au nevoie de pauze sau alte beneficii.

Când angajatorii vor alege roboți în loc de oameni, întregul model social se va zdrobi. Șomajul, problemele sociale și viata la limita supravietuirii sunt doar câteva dintre consecințele mecanizării.

Un război între două țări aliate

Două țări aliate vor intra într-un conflict militar clasic și deschis, cu flotă navală complet angajată una împotriva celeilalte. Din păcate, acesta va fi doar începutul deoarece acest conflict dintre aceste două țări aparent „prietenoase” va degenera într-un război global, care va implica cele mai puternice țări din lume.

„În cetatea lui Dumnezeu va fi un tunet mare

Doi frați sfâșiați de haos în timp ce cetatea rezista

Marele lider va ceda

Al treilea mare război va începe când marele oraș va arde”

Prăbușirea economică din 2023
Sute de fonduri speculative închise vor da faliment, iar piața valutară internațională va trebui să se închidă în scurt timp – poate chiar pentru o săptămână, pentru a opri panica vânzării de acțiuni, care va cuprinde încet piețele de valori.

Nostradamus a prezis și criza din 2008, iar în 2023, lucrurile nu se arata prea grozave:

  • piețele valutare sunt în cădere liberă și vor atinge  praguri de panică
  • criza va fi din ce in ce mai accentuata
  • Statele Unite, dar si restul tarilor europene se confruntă cu o stagnare economică inca din 2021

Zborul spațial va fi accesibil oamenilor de rând
În 2021, va începe o nouă eră a turismului spațial. Oamenii de rând vor zbura în spațiu, putând admira priveliști spectaculoase ale Pământului.

Vladimir Putin – Al treilea antihrist
Relația fragilă dintre liderii occidentali și oficialul de la Kremlin, dar si atacurile Rusiei asupra Ucrainei din anii 2021 si 2022 pare să recreeze propaganda unui nou Război Rece. Politicile izbitoare aplicate de Rusia ne fac să ne întrebăm dacă Vladimir Putin este noul Antihrist prezis de Nostradamus și de alți profeți.

De ce te lauzi cu răul, puternic erou?

De ce te lauzi toată ziua, tu care ești o rușine în ochi lui Dumnezeu?

Tu care practici înșelăciunea, iar limba ta plănuiește distrugerea;

Este ca un brici ascuțit.

Iubești mai degrabă răul decât binele, mai degrabă minciuna decât să spui adevărul.”

Ridicarea nivelului marii
Nu există nicio îndoială: clima se schimbă constant. Dintre toate scenariile apocaliptice care ar putea deveni realitate, creșterea nivelului mării este cea mai dramatică. În prezent, 50% din populația lumii trăiește în zonele de coastă.

Al III-lea Război Mondial, prezis de Nostradamus pentru 2022: „Foc ceresc!”

O predicție a unui posibil dezastru poate fi văzută urmând exemplul orașului Newton din Alaska, care, în mai puțin de cinci ani, va fi înghițit de creșterea apelor

Mica comunitate de 400 de persoane nu va fi singura afectată. Estimările actuale sugerează că Veneția va fi de nelocuit până în 2100, iar Los Angeles și Amsterdam vor fi abandonate cinci ani mai târziu.

„Locul nu va avea parte mult timp de pace și belșug

În tot regatul său, floarea de lis va dispărea

Trupuri moarte in apă, vor fi aduse la mal,

Așteptând în zadar norocul să fie îngropate acolo.”

Eruptii solare pot aduce o catastrofa naturala
Activitatea solară a fost și este încă un subiect de interes pentru experți și nu numai. Pentru că soarele va atinge, în 2023, vârful unui ciclu de 11 ani, cunoscut sub numele de maxim solar, diferiți teoreticieni s-au grăbit să emita diferite teorii în acest sens.

S-a remarcat faptul ca atunci când are loc un maxim solar, au loc si explozii solare mult mai intense decât cele anterioare, dar acest lucru nu se traduce neapărat în haos total sau catastrofă naturală.

Erupțiile solare au loc la intervale regulate, iar evenimentul care are loc în 2023 ar putea anunța în mare parte întreruperi ale comunicațiilor prin satelit.

“Vedem focul din cer care ne cuprinde,

Soarele și Marte unite în Leu

Apoi fulgere, grindină mare, un zid cade în Garona.”

Daca ti s-au parut interesante predictiile lui Nostradamus, atunci trebuie sa citesti si predictiile Babei Vanga pentru 2023.

Cate din previziunile lui Nostradamus s-au adeverit?
O parte din profețiile lui Nostradamus, faimosul doctor și alchimist francez din secolul al XVI-lea, s-au adeverit.

Nostradamus a prezis începutul celui de-al Doilea Război Mondial, ascensiunea lui Hitler, căderea comunismului, asasinarea președintelui JF Kennedy, independența Indiei și apariția statului Israel pe harta lumii, evenimente confirmate de trecerea timpului, dar și alte  întâmplări.

Lucruri pe care este posibil să nu le știi despre Nostradamus
Nostradamus este cu siguranță unul dintre cele mai controversate personalități din istorie. Această notorietate se datorează celebrelor sale profeții și predicții.

Dincolo de astrologie, Nostradamus a fost un medic talentat, dar și un personaj interesant, specializat în ocultism.

Toată lumea a auzit de predicțiile în versuri ale lui Nostradamus. A fost un personaj medieval, renumit pentru capacitatea sa de a prezice, prin metode științifice, evenimentele care se vor întâmpla în viitorul îndepărtat.

Predicțiile Nostradamus, scrise cu aproximativ 500 de ani în urmă, fac și astăzi înconjurul lumii, iar francezul este una dintre cele mai importante figuri ale artei oculte.

Pe lângă astrologie și previziunile sale cu privire la viitor, Nostradamus a avut o viață amoroasă aventuroasă, marcată de călătorii lungi, experiențe extrasenzoriale, fuga de Inchiziție, dar și de o carieră medicală excepțională, dar pe nedrept mai puțin menționată.

Nostradamus a stârnit admirație, dar și invidie. Mai mult, era un personaj controversat. Nostradamus a mărturisit că predicțiile sale au un fundament științific.

El a susținut că a reușit să prezică viitorul calculând poziția stelelor și planetelor față de pământ și alte corpuri astrale.

Cum a murit Nostradamus
Nostradamus și-a prezis chiar moartea: „Lângă bancă și pat, voi fi găsit mort”. După ce a anunțat, într-o seară, că nu va supraviețui nopții, a murit din cauza unui episod de gută și a fost găsit mort în dimineața următoare, lângă masa de lucru.