Al III-lea Război Mondial, prezis de Nostradamus pentru 2022: „Foc ceresc!”

 Moartea Reginei Elisabeta a reaprins pasiunea pentru profeţiile lui Nostradamus. Astrologul francez, care a trăit în 1500, ar fi prezis anul exact în care va muri monarhul britanic.

26 sept. 2022, 11:39
Al III-lea Război Mondial, prezis de Nostradamus pentru 2022: „Foc ceresc!”
Nostradamus, predicție înfricoșătoare despre cel de-Al Treilea Război Mondial

Al III-lea Război Mondial, prezis de Nostradamus pentru 2022. Un interpret al profeţiilor a indicat corect anul morţii Reginei Elisabeta
În textul său de acum mai bine de 15 ani, britanicul Mario Reading a interpretat profeţiile astrologului francez, indicând anul 2022 ca sfârşitul domniei Reginei, iar asta i-a adus vânzări-record pentru cartea despre Nostradamus.

Nostradamus, predicție înfricoșătoare despre cel de-Al Treilea Război Mondial. Celebrul astrologul a făcut mai multe profeții despre unele evenimente mondiale majore care s-au adeverit. Nostradamus era de părere că actualul conflict armat din Europa de Est ar putea declanșa un „mare război”. Într-un catren, faimosul astrolog și vizionar scria: „Șapte luni ale Marelui Război, oameni morți din cauza răutății. Rouen și Evreux nu vor cădea în mâinile regelui”. Nostradamus a scris și despre un „foc ceresc”.

Baba Vanga, profeţii teribile pentru 2023. Fenomenul care va lovi planeta ca un fulger. Nostradamus vine cu preziceri şi mai înfricoşătoare

Moartea Reginei Elisabeta a reaprins pasiunea pentru profeţiile lui Nostradamus. Astrologul francez, care a trăit în 1500, ar fi prezis anul exact în care va muri monarhul britanic, conform interpretării versurilor sale criptice oferite de scriitorul britanic Mario Reading în „Nostradamus»: Profeţiile complete pentru viitor”.

Textul din 2005 explorează viziunile întunecate ale lui Nostradamus. „Preambulul este că regina Elisabeta a II-a va muri în jurul anului 2022, la vârsta de aproximativ 96 de ani, cu cinci ani înainte de durata vieţii mamei sale”, a scris Reading, reinterpretând un vers din „Profeţiile” lui Nostradamus în care vorbeşte despre „un regat care ar fi încetat să crească”.

Nostradamus, predicție înfricoșătoare despre cel de-Al Treilea Război Mondial. „Foc ceresc asupra edificiului regal”

Vânzările cărţii au crescut: de la 5 exemplare vândute în Marea Britanie în săptămâna dinaintea dispariţiei Elisabetei la 8.000 de exemplare în săptămâna care s-a încheiat pe 17 septembrie. Un succes prezentat de publicaţia Sunday Times pe prima pagină.

Tot pentru 2022, recitit şi revizuit de Reading, a prezis, printre altele, un al III-lea Război Mondial sau un război de 7 luni în Europa. Conflictul din Ucraina durează de pe 24 februarie, iar 7 luni s-au împlinit sâmbătă, 24 septembrie.

Previziunea vine în mijlocul unei serii de profeții și vorbește despre cum, unde și când s-ar putea sfârși lumea pe care o cunoaștem azi. Pentru 2022, a prezis un război în Europa, însă făcea referire la capitala Franței, potrivit interpretărilor. Într-un alt catren de-al său, astrologul scria: „În jurul orașului mare / Vor fi soldați găzduiți de câmpuri și orașe”.