„Nostradamus reîncarnat” avertizează ce dezastre se vor petrece în anii următori. Profeția terifiantă despre cel de-al Treilea Război Mondial

Un bărbat, care susține că e „Nostradamus reîncarnat” avertizează că liderii lumii trebuie să „dezamorseze bomba înainte ca oamenii să fie răniți”.

11 nov. 2022, 16:54
„Nostradamus reîncarnat” avertizează ce dezastre se vor petrece în anii următori. Profeția terifiantă despre cel de-al Treilea Război Mondial

„Nostradamus reîncarnat” prevede că America urmează să fie invadată și se va confrunta cu un uriaș pericol.

El i-a implorat pe liderii lumii să facă tot ce ține de ei pentru ca această revelație înfiorătoare să nu devină realitate.

Athos Salome (36 de ani) este un ghicitor brazilian care spune că a prezis moartea Reginei Elisabeta a II-a, pandemia de Covid și izbucnirea celui de-Al Treilea Război Mondial. Acum a împărtășit cu oamenii o altă viziune terifiantă. El spune că SUA se află în pericolul de a fi trădată și invadată și acest lucru se va întâmpla în 2024 sau 2026.

„Lucrurile vor cădea din cer și nu va mai rămâne nimic, acesta e avertismentul meu, războiul a început!”, a declarat Athos pentru Daily Star, vorbind despre un oraș nespecificat.

Un grup de „mari lideri ai lumii” se va uni ca să aducă iadul peste America, iar acest lucru va fi mai devastator decât atacul atribuit al-Qaeda, 9/11 2001, în urma căruia 2.996 de persoane au murit.

Citește și Nostradamus a prezis războiul din Ucraina: „Va fi o foamete de proporţii biblice”

„America va fi trădată și invadată. Liderii lumii au planificat atacul de ceva timp și va fi mai rău decât la 11 septembrie 2001. Doi mari lideri se află în spatele a ce se va întâmpla. Cel de-Al-Treilea Război Mondial se apropie. Noi tragedii sunt programate pentru 2023, dar există episoade și pentru 2024 sau chiar 2026. Văd lunile februarie, aprilie și iulie 2023 marcate de noi tragedii” – ghicitorul brazilian Athos Salome.

Athos a precizat că nu își dorește ca viziunile lui să aducă frica și panica pe scară largă, dar consideră potrivit să le împărtășească cu lumea pentru a împiedica ororile să se întâmple. „Nu mă consider un ghicitor și găsesc comparația prea pretențioasă. Predicțiile sunt făcute ca un avertisment, nu pentru a aduce disperare populației”, a continuat el.

„Acesta nu este un motiv de disperare, mai degrabă avertizez, astfel încât predicțiile să ajungă la marii lideri și ei să facă ceva pentru a preveni cel mai rău. Trebuie să dezamorseze bomba înainte ca oamenii să fie răniți”. Athos Salome spune că a descoperit că are percepții extrasenzoriale la vârsta de 12 ani.

„Cabala poate citi mintea altora, ghida și prezice viitorul. De obicei, savanții încearcă să ascundă ceea ce știu sau să ascundă aceste cunoștințe despre inteligența umană”.

Cele mai periculoase luni ale anului 2023 sunt, potrivit predicțiilor lui, lunile februarie, aprilie și iulie. Atunci lumea se va schimba. „Cabala spune că următoarea transformare va fi tragică pentru evoluția ființei umane. Și acestea sunt lunile când se va întâmpla”.

Citește și Carmen Harra este astăzi o clarvăzătoare renumită, însă puțini știu cum a ajuns aici: ,„N-am simțit nicio chemare astrală”