Notă de plată de neimaginat! Cât a fost nevoită să plătească o tânără pentru un mic dejun la un restaurant

Oamenii au ajuns să cheltuiască tot mai mulți bani pe mâncare. O cunoscută bloggeriță și-a lăsat o mare parte din salariu la restaurant, pentru un simplu mic dejun.

20 mai 2023, 08:26
Notă de plată de neimaginat! Cât a fost nevoită să plătească o tânără pentru un mic dejun la un restaurant

Bloggerița, cunoscută pe TikTok ca Boujuefoodie93, s-a arătat foarte dezamăgită și revoltată de nota de plată cu care s-a trezit la un local. A luat masa la Hide Mayfair, un restaurant cu stele Michelin din Londra. Atunci când mergi la un astfel de local știi că are terife ceva mai ridicate, însă bloggerița a spus că în niciun caz nu se aștepta la o diferență atât de mare față de altele.

Așadar, pentru un mic dejun a plătit 180 de lire sterline, adică peste 1.000 de lei. Din aceștia, 32 de lire a fost doar omleta.

Citește și Pachete turistice de weekend pentru extrasezon la Constanţa şi Mamaia. Cât costă două nopţi de cazare în hoteluri de 3 sau 4 stele

„Cel mai scump mic dejun pe care l-am mâncat vreodată”, spune aceasta, care se declară șocată de prețul „exorbitant” al unei simple omlete.

Mai mult, tânăra a mărturisit că ometa nici nu a fost atât de gustoasă precum se aștepta. „Nici o cantitate de trufe rase nu poate compensa faptul că această pâine prăjită costă 32 de lire sterline felia. Pâinea prăjită în sine a fost bună, dar abia am putut gusta din trufe”, a spus aceasta.

La restaurantul respectiv, un prânz compus din trei feluri costă 54 de lire, adică 310 lei. Garniturile adiționale ajung la 9 lire, adică 52 de lei. Clienții mai existenți pot alege și caviar Beluga, pentru care ar trebui să plătească 495 de lire sterline pe porție, echivalentul a circa 2.840 de lei.

Reprezentanții restaurantului au avut o reacție la recenzia acordată de tânără și au explicat că ingredientele utilizate de calitate premium vin la pachet cu prețuri mai ridicate.

Citește și Cât costă rochia purtată de Simona Halep la un botez. Este de firmă şi nu oricine şi-o permite!

„Suntem, desigur, dezamăgiți să citim acest comentariu, deși mulțumiți că oaspeții s-au bucurat de restul micului dejun și de experiența lor în general. Ouăle în cauză sunt servite cu trufe albe, care la circa 1.000 lire sterline (5.736 lei) un kilogram este, într-adevăr, extrem de scump. Este adevărat că acesta este unul dintre cele mai scumpe articole din meniul de mic dejun, având în vedere natura luxoasă a produselor.

Cu toate acestea, este, de asemenea, una dintre cele mai populare și cu siguranță nu am avut alte comentarii de acest fel. Trufele sunt o aromă destul de apreciată în cel mai bun moment. Ca toate restaurantele din zilele noastre, ne luptăm în mod constant să echilibrăm costul în continuă creștere al produselor cu menținerea prețurilor competitive pentru locația noastră premium. Suntem foarte norocoși că micul dejun este cel mai aglomerat serviciu al nostru, așa că acest comentariu pare a fi unul izolat”, au transmis reprezentații restaurantului.